Ti is gyűlölitek a karácsonyt?
a karácsonyt igen
de a KARÁCSONYt azt nem
undorodom a főtéri giccses zenétől, fényektől, a bolti dekorációktól, hányingerem van
amit szeretek hogy kedves családi, baráti körben együtt lehetek, tudom hogy jól van mindenki, egészséges, van mit ennie
nekem ez A KARÁCSONY, és ez az év bármelyik napján megvalósítható
Én nem gyűlölöm de azt kell mondjam, hogy nem szeretem.
Számomra gyerekkorom óta karácsony a "leghazugabb" ünnep. Soha nem volt otthon nyugodt az élet. Veszekedések, kiabálások, lelki terror. Karácsonykor mégis meg kellett játszani, hogy minden rendben és mennyire szeretjük egymást. Annak ellenére, hogy tudtuk, hogy a szüleink egy kanál vízben meg tudnák egymást fojtani.
Sajnálom. Remélem egyszer majd én is tudok a karácsonynak örülni mint bárki más...
Szervusz
A többi válaszból is azt látom, a tartalom a fontos, ami többníire hiány.
Itt is a probléma, a szeretethiány..
Talán még annyit tennék hozzá, hogy az még fájdalmasabb, hogy mindezt összekötik Jézussal, az Isten Fiával. Hiszen ő annyira szerette a világot, hogy az életét adta értünk...
Ez sem tudja szeretetre ösztinözni az embereket egymás iránt.., ez fájó. A rokonokról, családtagokról már nem is szólva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!