Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meghallgattad a Sláger rádió...

Meghallgattad a Sláger rádió utolsó "szavait"?

Figyelt kérdés
Én igen... épp az imént hallgatott el... nagyon szomorú vagyok :(
2009. nov. 19. 00:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
miért mit mondtak?
2009. nov. 19. 00:08
 2/14 anonim válasza:
96%
igen : ) nem voltam rendszeres hallgatója, csak egy 18 éves fiú vagyok, inkább anyámék hallgatták egész nap, de gondoltam azért ennyivel még tartozok a rádiónak és leróhatom tiszteletemet : )
2009. nov. 19. 00:09
 3/14 A kérdező kommentje:

Az egész "stáb" a mikrofon előtt volt, mindenki mondott pár mondatot, azok is akik eddig csak a háttérben dolgoztak, végül a szerkesztőnek a búcsúbeszédét rakták be aztán elnémult. Aztán jött a himnusz és elkezdődött a neo fm :(

mostmár megyek aludni, csak ezért maradtam fennt hogy még utoljára meghallgassam őket.

2009. nov. 19. 00:13
 4/14 anonim ***** válasza:
45%
Nem, engem kifejezetten irritált.
2009. nov. 19. 00:13
 5/14 anonim ***** válasza:
43%
Na akkor én megyek neo fm-et hallgatni:D
2009. nov. 19. 00:15
 6/14 anonim válasza:
61%
Hallgattam... Először borzasztó volt a csend, aztán jött a Himnusz, utána meg a Neonak az a köszöntődumája, meg hogy 10 millió magyarnak fognak szólni... Hát nekem nem, úgyhogy ki is kapcsoltam a rádiót. Most online hallgatom a Slágert:)
2009. nov. 19. 00:21
 7/14 anonim ***** válasza:
85%

De az a szomorú, hogy egyik új rádió sem tisztelte meg a hallgatókat köszöntéssel. Mégcsak "felvételről" sem. Csak a zene meg a "standard" szövegek. Én azért ennél többet vártam, ha már egy kis "háttérszéllel" új országos rádiót indíthatnak. A wordben készített honlap pedig kicsit sem nevetséges.

De mindegy, ez az "új irány", ezt kell szeretni. Én pedig hallgatom tovább az online adást.

2009. nov. 19. 00:25
 8/14 anonim ***** válasza:
74%

00:25 - Éjfélkor valószínűleg nem fognak köszönteni, mert esetleg a legtöbb ember ilyenkor alszik, majd nappal, reggel, első nap, első héten pótolják, hogy ne csak az éjjeli baglyoknak legyen ez privilégiuma.

Kérdező, én nem hallgattam, mert engem nem érdekelt, én eddig is más adókat hallgattam, amik működnek, ja, és nem csak magyart, interneten pl. inkább külföldit, és olyan zenéket sugárzó rádiót, amit a magyar kereskedelmi rádiók nem játszanak, de én szeretem.

2009. nov. 19. 00:57
 9/14 anonim ***** válasza:
34%

Mit mondtak? Shalom?

Kit érdekel az igénytelen, mocskos proli műsoruk?

Eddig sem hallgattam egyiked sem, miért pont most kellene?

Majd jön helyettük másik, amit szintén csak a prolik hallgatnak, mert értelmes ember nem képes fél óránál tovább elviselni ugyanazt az olcsó vacak zenét.

2009. nov. 19. 00:57
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
Meghallgattam. Az utolsó számokat, az utolsó szavakat, ABBA - Thank you for the music, Himnusz, aztán LGT - Neked írom a dal-lal indított a Neo... Sajnálom, számomra nosztalgiát jelentett az elmúlt 11 év. Szükség van igényes és nem csak mai zenét játszó rádióra.
2009. nov. 19. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!