Meghallgattad a Sláger rádió utolsó "szavait"?
Az egész "stáb" a mikrofon előtt volt, mindenki mondott pár mondatot, azok is akik eddig csak a háttérben dolgoztak, végül a szerkesztőnek a búcsúbeszédét rakták be aztán elnémult. Aztán jött a himnusz és elkezdődött a neo fm :(
mostmár megyek aludni, csak ezért maradtam fennt hogy még utoljára meghallgassam őket.
De az a szomorú, hogy egyik új rádió sem tisztelte meg a hallgatókat köszöntéssel. Mégcsak "felvételről" sem. Csak a zene meg a "standard" szövegek. Én azért ennél többet vártam, ha már egy kis "háttérszéllel" új országos rádiót indíthatnak. A wordben készített honlap pedig kicsit sem nevetséges.
De mindegy, ez az "új irány", ezt kell szeretni. Én pedig hallgatom tovább az online adást.
00:25 - Éjfélkor valószínűleg nem fognak köszönteni, mert esetleg a legtöbb ember ilyenkor alszik, majd nappal, reggel, első nap, első héten pótolják, hogy ne csak az éjjeli baglyoknak legyen ez privilégiuma.
Kérdező, én nem hallgattam, mert engem nem érdekelt, én eddig is más adókat hallgattam, amik működnek, ja, és nem csak magyart, interneten pl. inkább külföldit, és olyan zenéket sugárzó rádiót, amit a magyar kereskedelmi rádiók nem játszanak, de én szeretem.
Mit mondtak? Shalom?
Kit érdekel az igénytelen, mocskos proli műsoruk?
Eddig sem hallgattam egyiked sem, miért pont most kellene?
Majd jön helyettük másik, amit szintén csak a prolik hallgatnak, mert értelmes ember nem képes fél óránál tovább elviselni ugyanazt az olcsó vacak zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!