Csak én nem tekintek a mai napra ünnepként?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. Nem vagyok az egész ellen, csak fura nekem, ha azt mondja valaki, ma ünneplek a barátokkal, stb. Nekem aug. 20. nem ünnep, az Karácsony, születésnap, ilyenek.2013. aug. 20. 19:41
1/31 anonim válasza:
az államalapítás napját minek neveznéd inkább?
2/31 anonim válasza:
Nekem is olyan, mint a többi nap. De azért irigylem azokat, akik társasággal vigadnak valahol a Duna-parton...
3/31 anonim válasza:
Nekem se,de itthon lehetek és vannak jó filmek is,szóval örülök neki.
4/31 anonim válasza:
nekem meg a karacsony is ugyanolyan nap mind a tobbi, semmi kulonlegest nem nyujt, mindig is utaltam barmilyen unnepet
5/31 anonim válasza:
Ezt a napot egyáltalán nem számítom ünnepnek...
Nem vagyok egy nagy hazafi, és az ország se tett értem sok mindent...
6/31 anonim válasza:
Miért a szex kategóriában írod ezt?
7/31 A kérdező kommentje:
Első, és akkor megy a Boldog államalapítás napját, meg Boldog augusztus huszadikát köszöntések?
2013. aug. 20. 19:47
8/31 anonim válasza:
"Ezt a napot egyáltalán nem számítom ünnepnek...
Nem vagyok egy nagy hazafi, és az ország se tett értem sok mindent..."
És Te mit tettél az országért?
9/31 anonim válasza:
Külföldön élek..mondhatod itt ezeknek hogy ünnep, mégis be kell menni dolgozni.
Még a május 1-ét se hitték el nekem, hogy bszki az a munka ünnepe!
10/31 anonim válasza:
nekem ma van a szülinapom :) nekem ünnep :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!