Erre mit lépnétek?
Figyelt kérdés
Beidegesedtem keményen.Azt írtam a pasinak,hogy "rohadj meg a gyerekeiddel egyúttal te szemétláda,beszélgess velük akkor te nincstelen."2013. máj. 17. 00:03
1/13 anonim válasza:
Artottak Neked a gyerekek vagy csak sziplan ennyire unintelligens vagy?
Ha van egy kis erzes az emberben többet nem beszel Veled...
3/13 anonim válasza:
A gyerekeit nem kellett volna belekeverned, mert ezzel nagyon elvágtad magad alatt a fát. Nekem ugyan nincs gyerekem, de ha ilyen üzenetet kapnék, az életben nem állnék szóba a küldőjével, átnéznék rajta, semmibe sem venném.
4/13 A kérdező kommentje:
Nem ártottak,de a gyenge pontot kell megtalálni,remélem sikerült is.Meg van erre az okom.
2013. máj. 17. 00:33
5/13 anonim válasza:
Ezzel inkább a saját gyenge pontodat mutattad meg, azt tudod ugye? Ő ettől nem fog megbántódni, csak úgy lesz vele, hogy legalább békén hagy ez a hisztis picsä.
6/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezzel csak a saját szegénységi bizonyítványodat mutattad be, szó nincs arról, hogy Te valamilyen gyenge pontot találtál volna meg. :)) Ezzel az alpári stílussal semmire sem mész, esetleg egy kiábrándító képet kap majd Rólad a kedves úriember. :) Nem is értem, mit akartál ezzel mondani?:) Beszélgessen a gyerekeivel? Nyilván fog. :) Nincstelen? Ha vannak gyerekei, akkor én úgy gondolom annyira mégsem az. Neked pedig a dühkitörések helyett egy kis önfegyelmet ajánlanék, valamint, hogy tanulj meg érett, felnőtt nőként viselkedni!
7/13 anonim válasza:
És még annyit, hogy ha Te úgy véled, hogy a gyerekei a gyenge pontja és Te őket akarod felhasználni, hogy jól helyretedd a pasit, csak gratulálni tudok. Hiába várod, hogy azt írjuk, na majd most jól észbe kap, nem fog. Szállj le a gyerekeiről, semmi közöd hozzájuk és ne keverd bele az ostoba kis bosszúhadjáratodba!
8/13 anonim válasza:
Amúgy csak pusztán tudományos érdeklődésből, mi volt az a "jó ok", ami miatt ezzel akartál neki a gyenge pontját betámadni? Már ha nem indiszkrét.
9/13 anonim válasza:
Hát akkor most melléfogtál, a saját gyenge pontodat találtad meg! És a a pasinak csak egy icipici esze is van,soha többet nem áll veled szóba!
10/13 anonim válasza:
Átkozódni a cigányok szoktak. Normális ember pedig nem kíván ilyet másnak, és főleg nem a gyerekeinek.
Mint ember, nálam megbuktál. Pótvizsga sem lenne.
Ne csodálkozz, ha nem áll szóba veled. Én nem állnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!