Mi a véleményed Svájcról, a svájciakról?
Svàjcban élek 4 éve.
Gyönyörü hely,mindig vannak programok,az öszi fesztivàlok,hajokiràndulàs.akàr hegymàszàs..
A rengeteg sajtot érdemes megkostolni,a fondout feltétlen kötelezö!!!
Az emberek:maguk a svàjciak nem igazàn baràtkozoak,egész életüket végig dolgozzàk,késön alapitanak csalàdot,viszont nagyon tisztességesek,becsületesek.
Legutobb gyerekemmel sétàltam aki egy pàr centis plüss macit elhagyott,az egyik férfi métereket szaladt,csak hogy visszatudja adni!
Viszont vannak olaszk,törökök albànok is sokan,hàt velük se volt bajom eddig.
Nagyon dràga orszàg viszont.Itt akkor érdemes élni,hha partnerral vagy,ös mindketten dolgoztok
Szóval egyedül neki se vágjak?:(
Törökök az baj :(
Viszont szeretném veled felvenni a kapcsolatot valahogy 2. válaszoló
Küldök privàtot,tt az msn cimem,màsodik vagyok.
Törörkök nem bajok!
Egyàltalàn nem ugy kell elköpzelni,mint ahogy bevannak àllitva!
Nagyon rendes emberek,igaz török férfit nem szabad férjedül vàlasztani.Viszont ha bemész egy török étterembe azt hiszem meglàthatod,milyen baràtsàgosak.
Na küldöm az msn cimem.
Én 2009 nyarán voltam 1 hetet, és igencsak lenyűgözött, hogy tőlünk pár száz km-re minden tökéletesen működik!
Szerintem viszonylag barátságosak a svájciak, és a táj, valamint az életszínvonal magáért beszél...:P
14/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!