Szerintetek az gyerekes, ha ezt csinálja valaki?
Szerintetek az gyerekes, ha egy 17 éves ember, rákeres egy kérdésre egy olyan stílussal kapcsolatban, amit Ő nem kedvel, és csak azért ír oda, hogy tudja provokálni az embereket azzal, hogy Ő mennyire nem szereti azt a stílust és amúgy is tök undorító, meg stb. és még be van rágva, ha visszaszólnak neki, és lepontozzák?
Tegyük hozzá a kérdésnek semmi köze nincs ahhoz, hogy most kinek tetszik, az adott stílus, és kinek nem.
szerintem az gyerekes hogy felveszik ennek a korlátolt tininek a kesztyűjét és hagyják magukat provokálni sőt, még kérdést is kitesznek róla
ez a célja, hogy fontosnak érezze magát
feltűnési viszketegség mint a hasonló korúak 90%-ánál
Nyilván gyerekes,sok fiatalnak annyira ingerszegény az élete hogy így próbálja pótolni.Egyfajta sikerélmény egy ilyen anonim oldalon bekiabálni a tutit,és pesszimistán dobálni mást a véleményével.
Sajnálatos :(.
Tudom kiről van szó, lassan egy hete írtam neki egy másik oldalon, miután elég ilyen hozzászólása volt, még nem írt vissza, de nem is aktívkodott azóta, pedig kifejezetten kulturáltan írtam.
Amúgy tényleg gyerekes, hogy így próbálja felhívni az emberek figyelmét magára. Bár az meg szerintem érthető, hogy az érintett megvédi az általa szeretett dolgokat.
Én is tudom kiről van szó, és szerintem is gyerekes, és egyetértek az előttem válaszolókkal.De #4-es válaszoló:
abban a kérdésben szó se volt arról a stílusról amit ő szeret, hanem CSAK a rockról. De ezt valaki már oda írta neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!