Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt veletek hasonló? Bántotta...

Volt veletek hasonló? Bántottak' már olyanért amit sosem tettetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Általános iskolában, szerettem nagyon az osztálytársaim többségét, nem igen kerültem velük konfriktusba, mivel nem generáltam felesleges feszültséget. Magyarán szólva, nem kevertem sz*rt.: D Bocsi, de akikkel nagyobb balhék voltak mindig ezt csinálták nagyjából.

Viszont...elkerültem középiskolába idén,és itt szinte 'pokol' vagyis a néha jó, és a néha rossz közötti békés átmenet.

Egy srác elkezdte rólam terjeszteni, hogy én mindenkit kibeszélek a háta mögött, azóta facebookra is ahogy elnézem jönnek felém a posztok.

Nem írnak bele név szerint.

De szerintem nekem szánják, mert van aki iskolába rám sem néz.

Már most utálom ezt az iskolát, mert olyan miatt 'bántanak' amit sosem tettem:s.

Soha nem beszéltem ki senkit, most mégis én vagyok a sz*r, szemét.

Mostanában mindenki láthatta gondolom/többségben Amanda Toddról készült videókat, és cikkeket.

Kicsit úgy érzem, Őt jogosan bántották, mert tényleg volt okuk, nem úgy értem megérdemelte, de volt okuk. Ebben az esetben amit velem csinálnak, nincs okuk rá. Próbálok kedves lenni,de azért laza, beszélgetni,de egy kitalált pletyka miatt 'utálnak'.

:/ Volt veletek hasonló? Kicsit jó volt kiírni is, bár segíteni ezen nem lehet, nem hallgatnának meg, a másik meg az, hogy ezt a fejükbe vették, és meg sem kérdezik,hogy 'na mi a bajod velem?' mert akkor lehetne emberien beszélni, de semmi,elintélnek pedig nem ismertek előtte.

2012. nov. 12. 20:29
 1/8 A kérdező kommentje:
De egyébként az még hozzá tartozik a dologhoz, hogy pl: barátnőm ezt lepattintja magáról, Őt nem érdekli, egyik fülén be a másikon ki.Viszont én egy 'gyenge' jellem vagyok, azt hiszem így tudom kifejezni: Képes vagyok ilyen hülyeség miatt sírni, pedig erre 10-ből 8-an azt mondanák semmi, és van jóval durvább. Engem mégis megérint, mert én soha nem bántottam senkit, engem mégis bántanak:(
2012. nov. 12. 20:48
 2/8 A kérdező kommentje:

'bántanak' nem szó szoros értelemben.

Őt viszont bántják pl: a kinézete miatt.

2012. nov. 12. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Már már kezdtelek sajnálni,de akkor olvastam ezt:

" Mostanában mindenki láthatta gondolom/többségben Amanda Toddról készült videókat, és cikkeket.

Kicsit úgy érzem, Őt jogosan bántották, mert tényleg volt okuk"

Már bocsika, de azért mert egy fiatal 13 éves lány naiva volt, még nem volt oka senkinek a halálba kergetni.

És te ilyen gondolkodással várod el másoktól hogy sajnáljanak, hogy megértsék a problémádat??

Ismered a mondást??

" Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja"

Szóval....

2012. nov. 12. 20:52
 4/8 A kérdező kommentje:

Első:Beírod Google képkeresőbe a nevét, pl: Nem egy bugyis/melltartós pózolós képet kihoz róla.

Na meg ugye azért a kettő dolog nem fér ám össze sem, én nem csináltam semmit, Ő mutogatta magát.

'Szegény naiv' 13 évesen is tudtam hol a helyem. Eszembe sem jutott idegen férfiaknak mutogatni a mellem.

Sajnálom Őt, de hibás volt.

Most kérdezem tőled, én mit tettem ellenük?

Amanda sem tett ellenük semmit, elég lett volna csak békén hagyni, Ő szúrta el, hagyhatta volna mindenki békén és kész. Na de én nem csináltam ehhez hasonlót (se).

2012. nov. 12. 21:15
 5/8 A kérdező kommentje:

[link]

Lehet nem Ő van a képen nem tudom. De ha ennyire bánta a dolgot, utána miért fotózkodott fél meztelenül.

2012. nov. 12. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:

első vagyok..

Úgy látszik nem értettél meg. Nem követett el akkora hibát hogy a halálba kergessék. De te csak ezen lovagolsz.. Végül is van némi igazság abban hogy kibeszélsz dolgokat. Most is ezt csinálod. Nem Amanda Todd a lényeg hanem te. De te mit csinálsz? Takarózol egy lánnyal, és csak azt hajtogatód, hogy bezzeg ő mutogatta magát, bezzeg te tudtad hol a helyed stb.

Most is azt mondom mint először.

Nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja...

2012. nov. 12. 21:26
 7/8 A kérdező kommentje:

De te sem értettél meg engem látod.

Nem Amandáról van szó, nem lényeg, nem ide tartozik.

Kibeszélem Őket?-->Segítséget kértem, illetve kérdést tettem fel, történt-e hasonló valakivel.

Nem tudom mennyi idős vagy,és te milyen szerepet töltesz/töltöttél be az iskolába, de lehet te nem mentél keresztül ezeken.

Nem kívánom:). Mert elég rossz tud lenni, ha olyan dolgokért bántanak amit nem tettél meg.:)

Kibeszélés meg az számomra,ha szidok valakit a háta mögött->itt segítséget kértem-->máskor meg senkit nem szidtam, vagy a szemébe vagy sehol.

2012. nov. 12. 21:30
 8/8 A kérdező kommentje:

'bezzeg te tudtad hol a helyed stb. '

Tudtam, és tudom is. Meg kaptam ezt a nevelést, és 'büszke' is vagyok rá.:)

Na, ez nem tartozott a kérdéshez, de ezt el kellett mondanom :D

2012. nov. 12. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!