Lányok, ti barátkoznátok egy meleg fiuval?
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 19:02
1/14 anonim válasza:
attól függ melyik tipus... ha az a nyávogó jhaj mucikám tipus (mint ami pl a filmekben is szokott lenni a börtönraboknál) akkor még meg is tépném... ha a normálisabb fajta, amilyet ismerek akkor nem gond (megjegy: a nyávogó pcsákat lányokban sem birom nemhogy fiukban...
2/14 anonim válasza:
Igen, nekem van is meleg "haverom" vagy nem tudom minek nevezzem. De végül is csak annyi különbség van a "normális fiúkhoz" képest, hogy kicsit jobban add magára mint kinézetileg és stílusilag, amúgy meg tök normális.
3/14 anonim válasza:
igen, barátkoznék. nem igazán érdekelne hogy meleg:)
4/14 anonim válasza:
Igen, nagyon szeretnék. Ha férfias és jól néz ki, meg is erőszakolnám. :3
5/14 anonim válasza:
a legjobb barátom egy meleg fiú ugyhogy igen :)
7/14 anonim válasza:
Legalább nem kellene attól tartani, hogy többet akar, mint barátság, szóval persze :)
8/14 anonim válasza:
Jó trükk a csajozásra, de nem fog menni öreg!
10/14 anonim válasza:
uhhhh... Én kifejezetten imádom a meleg férfiakat. Teljesen másképp látják a világot mind a többi és nagyon őszinték. Mindig szerettem volna egy meleg pasit legjobb "barátnőnek"... :)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!