Mik ezek a portré képek az Magyar Televizió (m1/m2) reklám, ajánló közi, új arculatában?
Biztos észleltétek, hogy új arculata lett az mtv-nek, és a reklám előtt vagy ajánló előtt feltűnnek fekete- fehér porték (gyerekek, felnőttek, öregek...stb) próbáltam utána járni, de nem találtam semmit. Kik Ők? és miért Őket helyezik, és miért ilyen környezetbe? Mi a cél ezzel?
Az is jó ha linket küldtök, ahol leírják ezt pontosan, lehet, hogy elkerülte a figyelmemet.
én úgy hallottam a híradóban hogy bárki feltölthet magáról fotót. És akkor nézheti magát a tv-ben.
Sima reklámfogás, semmi több.
Ők (jelenleg) a televízió dolgozói, illetve az ő családtagjaik. Volt egy fotózás bent az új arculathoz, aki akart az mehetett.
De a későbbiekben a neten is lehet majd képet feltölteni. (Bár azt nem tudom, hogy ez publikus lesz, vagy csak az alkalmazottaknak lesz.)
"Nem tudom mi az értelme"
Szimbolikus jelentéssel bír inkább.
Azért emberibbnek hat arcokat beszúrni így a reklámokba, mint csak az MTV logót, ahogy régen is volt.
Ezt egész jól leírják itt-ott, hogy mi a céljuk ezzel, vagyis, hogy a közmédia inkább közösségi jellegű legyen a televíziózás, hogy ez emberek részesei legyenek és ne csak szemlélői.
Alapvetően nem rossz kezdeményezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!