Mi ez a baromság amit a mai fiatalok és már a szüleim is majmolnak?
Mármint az,hogy bulizni kell meg ha nincs csajod,b.uzi vagy.
Nem szoktam így beszélni,de ez a kettő dolog az,ami a legjobban felidegesít.Régen is buliztak,elismerem,de főleg nem ilyen részegen ahogy ma szokás és az se volt baj ha húsz évesen valakinek még nincs barátnője.
Ma már mindenkit kibeszélnek és lenéznek aki nem felel meg a hülye divatnak.
És már a szüleim is ezzel jönnek,hogy miért nem megyek bulizni,szórakozni.Már százszor elmondtam nekik,hogy az engem(hogy úgy mondjam,mert ez a legjobb kifejezés rá) bazira nem izgat.Egy bulin általában tuc tuc számok mennek,amiket ki nem állhatok,és még erre kelljen riszálnom magam?Régebben a bálokon (mert amikor nem volt tuc tuc zene akkor ilyenekre jártak az emberek) meg nép zene volt meg különböző zenekarokat hívtak meg,na én azt se szeretem.Nem sokszor jártam buliba,talán ötször és egyszer se szerettem.Őszinte leszek,ajánlották nekem azt is hogy úgy lazuljak el,hogy iszok.Na ittam is egy alkalommal,lassanként emeltem a dózist míg végül el kezdtem táncolni,de majdnem elestem.A buli végén pedig bűntudatot éreztem,hogy hülyét csináltam magamból,amiért ittam és kidőlve táncikáltam.Ez így nem mehet tovább - mondtam.Szóval piálva sem bulizok.A piálás amúgy sem az én szívem csücske.Koncertre is elmentem de ott sem éreztem különösen jól magam.Azt is mondtam a szüleimnek,hogy a diszkókba vannak a legaljább emberek,drogokat is árulnak,szóval ne gondolják,hogy olyan szép és jó minden mint falun(mert ők falusiak,de most városon lakunk).A másik,hogy gyakran előhozzák ezt a témát és még a többi fiatalt istenítik hogy az jár bulizni,én meg itthon ülök.Nekem cseppet sem hiányzik az a szórakozás amikor lötyögtetni kell magam egy folyamatosan ismétlődő ritmusra vagy ördögvillát mutogatni és a kezemet emelgetni.Én inkább csendben meghallgatok egy zenét otthon,a saját készülékemen.
A családi kapcsolatba azért se írtam,ott ugyanis ugyanazzal a szöveggel jönnének mint a szüleim.
Remélem,hogy itt a névhez méltóan kultúráltan meg tudjátok mondani amit akartok.
ha nem szeretsz bulizni, akkor ha kényszerítenek sem fogod jól érezni magad...ezen nem lehet változtatni
egyébként ez egyáltalán nem baj (mármint, hogy nem szeretsz bulizni)
találj valami olyan elfoglaltságot (sport, hobbi) ami leköt és amit szeretsz :)
hidd el nem csak buliban lehet ismerkedni..sőt
Ugyanúgy berúgtak régen is.Nagyapám mondja mindig hogy az emberek semmit nem változtak csak a kor meg e technológia.
Ugyanúgy ittak meg dohányoztak csak azért mondják hogy kevésbé hogy kicsit visszább fogják a fiatalokat.
"Érdekes módon soha nem is hiányzott egyikőnknek sem."
Igen,ezt akartam én is írni,hogy nekem sem hiányzott,csak mert annyit mondták már kipróbáltam.
Azt pedig,hogy ittak,azt elismerem,de én a bulizást meg a barátnőzést hangsúlyoztam. És igen,régen meg a házasság volt a "divat".Most már végre "szabadság" van,nem néznek rossz szemmel az emberek,ha nem vagy házas,sőt csupán egy élettársi kapcsolat is elfogadott(de nem mindenhol).
Azért antiszoc, mert nem szereti, ha 50-en megfogdossák egy este, ráizzadnak, hülye dumákkal akarják felszedni, sz*r a zene, stb?
A hiba öcsém nálad van, nem a kérdezőnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!