Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi ez a baromság amit a mai...

Mi ez a baromság amit a mai fiatalok és már a szüleim is majmolnak?

Figyelt kérdés

Mármint az,hogy bulizni kell meg ha nincs csajod,b.uzi vagy.

Nem szoktam így beszélni,de ez a kettő dolog az,ami a legjobban felidegesít.Régen is buliztak,elismerem,de főleg nem ilyen részegen ahogy ma szokás és az se volt baj ha húsz évesen valakinek még nincs barátnője.

Ma már mindenkit kibeszélnek és lenéznek aki nem felel meg a hülye divatnak.

És már a szüleim is ezzel jönnek,hogy miért nem megyek bulizni,szórakozni.Már százszor elmondtam nekik,hogy az engem(hogy úgy mondjam,mert ez a legjobb kifejezés rá) bazira nem izgat.Egy bulin általában tuc tuc számok mennek,amiket ki nem állhatok,és még erre kelljen riszálnom magam?Régebben a bálokon (mert amikor nem volt tuc tuc zene akkor ilyenekre jártak az emberek) meg nép zene volt meg különböző zenekarokat hívtak meg,na én azt se szeretem.Nem sokszor jártam buliba,talán ötször és egyszer se szerettem.Őszinte leszek,ajánlották nekem azt is hogy úgy lazuljak el,hogy iszok.Na ittam is egy alkalommal,lassanként emeltem a dózist míg végül el kezdtem táncolni,de majdnem elestem.A buli végén pedig bűntudatot éreztem,hogy hülyét csináltam magamból,amiért ittam és kidőlve táncikáltam.Ez így nem mehet tovább - mondtam.Szóval piálva sem bulizok.A piálás amúgy sem az én szívem csücske.Koncertre is elmentem de ott sem éreztem különösen jól magam.Azt is mondtam a szüleimnek,hogy a diszkókba vannak a legaljább emberek,drogokat is árulnak,szóval ne gondolják,hogy olyan szép és jó minden mint falun(mert ők falusiak,de most városon lakunk).A másik,hogy gyakran előhozzák ezt a témát és még a többi fiatalt istenítik hogy az jár bulizni,én meg itthon ülök.Nekem cseppet sem hiányzik az a szórakozás amikor lötyögtetni kell magam egy folyamatosan ismétlődő ritmusra vagy ördögvillát mutogatni és a kezemet emelgetni.Én inkább csendben meghallgatok egy zenét otthon,a saját készülékemen.

A családi kapcsolatba azért se írtam,ott ugyanis ugyanazzal a szöveggel jönnének mint a szüleim.

Remélem,hogy itt a névhez méltóan kultúráltan meg tudjátok mondani amit akartok.

2012. jún. 21. 19:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

ha nem szeretsz bulizni, akkor ha kényszerítenek sem fogod jól érezni magad...ezen nem lehet változtatni

egyébként ez egyáltalán nem baj (mármint, hogy nem szeretsz bulizni)

találj valami olyan elfoglaltságot (sport, hobbi) ami leköt és amit szeretsz :)

hidd el nem csak buliban lehet ismerkedni..sőt

2012. jún. 21. 19:34
 2/20 anonim ***** válasza:
Sem én, sem pedig a lányom soha nem buliztunk a szónak igazi ételmében. Érdekes módon soha nem is hiányzott egyikőnknek sem. Annyi más - sokkal értelmesebb és veszélytelenebb - szórakozási lehetőség van, hogy aki nem talál ezok közül magának, vessen magára. Tudod, mire gondolok. A mélyebb gondokodású, filozofikus, zenét, irodalmat, sportot szerető ember hamar megtalálja a kellemes kikapcsolódást. Ne állj be a "sorba" Légy önmagad, tedd azt, amit szeretsz, ami érdekel. Ne sodródj az árral csak azért, mert sokan ebben látják a /sötét/ jövőt.
2012. jún. 21. 19:34
 3/20 anonim ***** válasza:
Régen is ugyanúgy berúgtak, csak az emberek szeretik idealizálni a múltat. Még régebben meg nem az volt furcsa, ha 20 évesen valakinek tartósan nincs barátnője, hanem ha nincs felesége. Persze mindig voltak magadfajták, akik inkább maguknak valók és nehezen oldódtak fel, ez nem hiba, de emiatt nem kell így kiakadni.
2012. jún. 21. 19:38
 4/20 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy berúgtak régen is.Nagyapám mondja mindig hogy az emberek semmit nem változtak csak a kor meg e technológia.

Ugyanúgy ittak meg dohányoztak csak azért mondják hogy kevésbé hogy kicsit visszább fogják a fiatalokat.

2012. jún. 21. 19:42
 5/20 A kérdező kommentje:

"Érdekes módon soha nem is hiányzott egyikőnknek sem."

Igen,ezt akartam én is írni,hogy nekem sem hiányzott,csak mert annyit mondták már kipróbáltam.

Azt pedig,hogy ittak,azt elismerem,de én a bulizást meg a barátnőzést hangsúlyoztam. És igen,régen meg a házasság volt a "divat".Most már végre "szabadság" van,nem néznek rossz szemmel az emberek,ha nem vagy házas,sőt csupán egy élettársi kapcsolat is elfogadott(de nem mindenhol).

2012. jún. 21. 20:00
 6/20 anonim ***** válasza:
Szerintem benne van az is, hogy a fiataloknak ma nem nagyon van jövőképük, alig akad valami, ami lekötné őket; csak a trendeknek élnek, gondolkodás nélkül, mert félnek, hogy nem fogadja be őket egy társaság sem (pedig de, csak nyitott szemmel kellene járni). Egyre kevesebb lehetőség van a társas kikapcsolódásra, lassan csak a szórakozóhelyek maradnak - hát, akinek az a szórakozás, tegye. Attól még nem kell beállni a sorba, most képzeld el, mi lenne, ha az országban minden egyes ember ugyanazt csinálná egész nap ;) Egyéniségnek kell maradni, elvégre mind annak születünk, csak a többség beleolvad a társadalmilag "elvárt" masszába. A szüleid helyében inkább örülnék, hogy a gyerekem nem akar drogosokkal bulizni. Engem is szoktak néha csesztetni, hogy miért nem járok sehova (ha meg nagy ritkán megyek valahova, akkor az a bajuk), de nekem a bulizás nem szórakozás. Nem vagy egyedül, vagyunk még így egy páran :)
2012. jún. 21. 20:05
 7/20 anonim ***** válasza:
Az a létező legrosszabb megoldás, ha inni kezdesz, hogy ellazulj. Amúgy kevés olyan hely van az országban, ami modern és király, de mentes a parasztoktól, és nem jellemző, hogy a pultban belekevernek v.mit a piádba.
2012. jún. 21. 21:10
 8/20 anonim ***** válasza:
Én megértelek.Régen nagyon sokat buliztam,szerettem ilyen helyekre járni,de egy idő után rá kellett jönni,hogy értelmetlen,unalmas az egész.Mindig ugyanaz megy minden este,ráadásul ilyen helyekre általában a legalja jár.Megutáltam a zenét is,sőt,előtte sem szerettem igazán.De ezektől a szögverőgép zenéktől én is hányingert kapok.Na meg amúgy is,inkább örülnének a szüleid,hogy nem züllesz.De szerintem az van,hogy aggódnak érted,szeretnék,hogy társasági életet élj.
2012. jún. 21. 22:04
 9/20 anonim ***** válasza:
18%
Ezt a baromságot úgy hívják élet. Te meg antiszociális vagy, ahogy leírod.
2012. jún. 21. 22:31
 10/20 anonim ***** válasza:
48%

Azért antiszoc, mert nem szereti, ha 50-en megfogdossák egy este, ráizzadnak, hülye dumákkal akarják felszedni, sz*r a zene, stb?

A hiba öcsém nálad van, nem a kérdezőnél!

2012. jún. 21. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!