Ez neki miért jó?
Van (volt) egy "barátnőm.
Tavaly nyáron minden nap együtt mentünk a strandra.. minden délutánt együtt töltöttünk stb.
Aztán jött egy kis vita.
Kb. 2-3 hónapja hihetetlen bunkó velem.
Egy helyre járunk táncolni még csak vissza sem köszön.
Van táncon egy srác (jó fej, minden, elvagyunk) ma valamit mondott neki.. a srác végig bunkó volt.
Jövő szombaton ön hozzánk bulira (nem a csaj) akkor megbeszélem vele.
De most miért csinálja? És én mit csináljak vele? Nagyon elegem van.. kezd minden össze jönni és a elszúrja nekem..
14/l
Valószínűleg haragszik a lány még a vita miatt, és úgy van vele, hogy nehogy már összejöjjön neked valami, vagy esetleg neki is tetszik a srác.
Viszont, ha te semmi rosszat nem tettél, akkor ne aggódj, mert biztosan meg tudjátok beszélni a sráccal.
A csajt meg kérdezd meg, mi a problémája, és hogy nem tudnátok-e ezen változtatni.
Szerintem is jobb személyesen.. de olyan elegem van már.. :@
A sráccal meg megbeszéljük.
Kedd:tánc
Szombat: buli
Addig kitudja hányszor találkozunk míg 30.-a lesz mert akkor együtt (velük megyek) megyünk versenyre. (az ő lovának a csikójával)
Meg vele meg tudom beszélni.. a csaj a kérdés már csak.. :||
Elhiszem, hogy eleged van, tedd meg az első lépést, aztán majd alakul!
Ha utána is ilyen marad a csaj, akkor ne fuss utána, nem éri meg, bőven találsz még normális barátnőt;) Én egy éve találtam meg, addig csak felszínes barátnőim voltak.
És drukkolok a versenyhez!
Már nem is érdekel a barátsága..
Köszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!