Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyenek az olasz férfiak?

Milyenek az olasz férfiak?

Figyelt kérdés

Érdekel hogy mennyire szeretnek flörtölni,milyen szokàsaik vannak.

Bàrmilyen téren

2009. máj. 18. 09:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
olyanok mnit a törökök, szenvedélyesek, nőcsábászok, szeretik a szexet, inkább vadak, de van bennük romantika is, tipikus Don Juan-ok. A legtöbb szívtipró és néha kicsit erőszakosak is, számukra nincs lehetetlen. Vonza őket a sok fehér bőrü, szőke hajú, kék szemü csaj, mert náluk oylanból kevés van és azt tartják egzotikusnak.
2009. máj. 18. 10:28
 2/20 anonim ***** válasza:
95%

nem a hűség mnitaképei, de akadnak kivételek :)

forróvérűek. Szeretik a fűszeres, egzotikus dolgokat.

Igazi latinok. Buli, utazás, csajozás, éttermek.

Azt mondják jók az ágyban, a szerelem velük a legszenvedélyesebb, és írtó jóképüek :)

szeretnek sokat beszélni. Néha olyan hangosak és annyira giccsesek mint a romák, vagy az arabok.

2009. máj. 18. 10:30
 3/20 A kérdező kommentje:
:))))))
2009. máj. 18. 10:42
 4/20 anonim ***** válasza:
24%
Pont olyan, mint bármelyik másik típus, csak a pigmentjeik sötétebbek. :)
2009. máj. 18. 10:51
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Akit én ismerek ő nagyon kedves, úriember :) Igazából fogalmam sincs hogy csinálja de ha meg se szólal akkor is elájulnak tőle a nők akik a közelében vannak :)

Azt gondolom amiket előttem leírtak mind igazak, valóban ilyenek úgy általánosságban.

2009. máj. 18. 11:07
 6/20 anonim ***** válasza:
97%
Gyönyörűek!! :)) Ezen kívül, kedvesek, imádnak flörtölni, sokat mosolyognak és nevetnek, szexi, ellenállhatatlan kisugárzásuk van, állítólag ők csókolnak a legjobban, szenvedélyesek, szeretik élvezni az életet (szép lányok, gyors autók, utazások, vad bulik, jó kaják, kevés munka:D)... szeretnék egy olasz pasit! :P
2009. máj. 18. 11:57
 7/20 anonim ***** válasza:
85%
Én találkoztam 2vel.Nem voltak valami nagy számok. De ez csak saját tapasztalat... :)
2009. máj. 18. 12:42
 8/20 A kérdező kommentje:

Én is talàlkoztam eggyel.

Nekem az a macho stilus jött le egyböl.

Megközelithetetlen,joképü,magabiztos ember.

Màsdik alkalommal viszont nevetös,beszélgetös embert ismertem meg benne.

Csak kivàncsi voltam,hogy màsok hogy làtjàk ezt.

Hmmmmmmmmmm.A csokolozàst én is kiprobàlnàm,de erre még nem volt lehetöségem.

2009. máj. 18. 12:52
 9/20 anonim ***** válasza:
89%

Akit én ismerek az is olyan, mint amilyet te leírtál. Csak mellé még extra gazdag is és nem tudja milyen az, amikor kajára alig jut. Felszabadultan lehet vele vásárolni stb. :)

Amúgy nekem titokzatosnak is tűnt, mármint sosem tudtam hogy most akkor pontosan mit is gondol.

2009. máj. 18. 13:01
 10/20 anonim ***** válasza:
6%
szőrösek és túlpigmentáltak
2009. máj. 18. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!