Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha csúfolnak...

Mit csináljak, ha csúfolnak mert nincs telefonom?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok. Az összes osztálytársamnak van telefonja, többeknek "okos" meg "tapi" telefonja van.

Anyuék nincsenek eleresztve, három kicsi testvérem van (ikrek 3 évesek), meg nem is érzem szükségét arra, hogy legyen. Negyed órára lakom az iskolától, ha bármi van, mindíg van nálam apró, hogy hazatelefonáljak a suli előtti fülkéből.

Úgy csúfolnak, hogy csóró, meg nyomi. Facebookom sincs, mert minek?

Ha zenét akarok hallgatni, akkor van mp3 lejátszóm, amit úgy spóroltam össze magamnak.

De folyton bántanak.

Nem is értem miért. Miért baj az, hogy nincs pénzünk 20-30-40ezres telókat venni. Hiszen ők sem saját pénzből vették szerintem.

2011. nov. 27. 10:50
1 2
 1/17 bánomisén ***** válasza:
88%

Angyalom, lehet, hogy nekik van okostelefonjuk, meg Facebook-juk, de neked annál sokkal több van: eszed.

Ha legközelebb csúfolnak, akkor az egyikük okostelefonján mutasd meg nekik, hogy most mit írtam neked :-)

2011. nov. 27. 10:57
 2/17 anonim ***** válasza:
engedd el a fuled mellett! aki csufol ,nem erdemel meg teged,meg egy pillantasra sem! legyel buszke arra hogy te mas vagy mint ok! hiszem es tudom hogy sikeresebb leszel es boldogabb az eletben ,mert nem csak az anyagi ertekek tesznek majd boldogga! megtanulod ertekelni a fontos dolgokat es nem a magamutogatas lesz a celod mint az oveke! nekik sose lesz eleg semmi mert mindig lesznek uj dolgok amik utan vagyakozni fognak,egesz eletukben elegedetlenek lesznek es hajtanak az anyagi dolgokert es kozben elfelejtenek elni! hidd el te sokkal ertekesebb vagy a telefonok nelkul is. ha ezt a kerdest feltetted mar kiraly vagy!!!!!keress hasonlo beallitottsagu baratokat es ne kovesd oket! sok boldogsagot neked!!
2011. nov. 27. 10:59
 3/17 anonim ***** válasza:

egyetértek :)

és a többi kis liba pedig kapja be :D

2011. nov. 27. 11:00
 4/17 anonim válasza:
90%

Én ezt a magam módján oldottam meg. Elkértem apám neo mágnesét, ami kb. akkora volt, mint egy Haribós gumimaci feje. Amikor odamentem "megcsodálni" a nagyképű kölkök készülékeit, az ujjaim közé rejtett mágnessel jól összekutyultam a telefon belsejét. Szemét dolog volt tudom, de ez kijárt nekik. Káröröm ide, vagy oda, jól esett látni, hogy a sok újgazdag gyerkőc egymással vitatkozik, mert azt hitték, hogy a másik übergazdag srác szabotálta a telóját. A vidéki gyerek szóba sem jött. Repkedtek a szitkok és akkor már nem számított kinek van fészbuk a telefonján.

Ennyi.

2011. nov. 27. 11:14
 5/17 anonim ***** válasza:

Te nagyon is okos vagy!!!! Ne is engedd hogy megingassanak bármiben. Maradj olyan amilyen vagy és tarts ki a véleményed mellett! Hidd el sokkal többre viszed majd az életben.

Én már vén róka vagyok hozzád képest, de én is voltam gyerek. Nálunk akkoriban az volt a nyomi aki nem nike cipőben járt és nem volt adidas szabadidőruhája meg baseball sapkája. Voltunk páran akinek nem volt, csúfoltak is miatta. Nem törődtünk vele, viszont év végén mi kaptunk könyvet jó tanulmányi eredményért! Persze a szemükben ezért is "gázok" voltunk. De így 25 év után meg lehet nézni ki hova jutott. Te még ezt nem láthatod, hosz csak 12 éves vagy, de hidd el, ha kitartasz amellet, hogy hülye dolgokba nem bírnak belevinni (értem én, tudod jól hogy nincs szükséged telefonra és nem is követeled anyukádtól, hisz jól látod a világot) és nem követed őket, nagyon sokra fogod vinni az életben!

Ez neked adott pillanatban biztos nehéz, de próbáld szem előtt tartani. Sz@rd le őket!Inkább legyél egyszer egyszer egyedül az elveiddel, mint más bolond gyerek vezessen és emiatt elkallódjál!!!!

Sajnos mi is ez előtt állunk, nem soká iskolás a fiam és már előre rettegek a gonosz kis törpéktől, remélem ő is megtalálja majd a nem sznob elkényeztetett társaságát..te is tedd ezt!

2011. nov. 27. 11:49
 6/17 anonim ***** válasza:
73%

Mikor én annyi idős voltam mint te, akkor jöttek be ezek a szinte legelső Nokia telefonok.Nekem sokáig még telefonom sem volt, mert nem tellett rá nekünk.Mikor végre kaptam egyet, de persze valami gagyi Motorolát, akkor jöttek nekem is, hogy milyen sz.ar, meg ilyenek.Erre én mondtam, hogy ezzel is lehet telefonálni.Nem szégyelltem soha a családomat.Elfogadtam, hogy nekem ez jutott.

Te is mondhatnád, hogy vannak jobb dolgok mint egy okostelefon!

Nekem személy szerint elegem van, hogy még azt is kiírják a kis tiknó kölykök ha finganak egyet.Ezeket olvasom egész nap az üzifalamon!

Hidd el jobb sétálni egyet, nevetni személyesen emberekkel, mint virtuálisan szószátyárkodni!

Ezek értéktelen emberek, de te nem vagy az, és ne sajnáld, hogy nem is akarsz, és nem is lehetsz! :)

2011. nov. 27. 12:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó hozzászólásról az jutott eszembe, hogy nemrég volt egy családi összejövetel, ott volt az unokatesó is, 14 éves. Az én fiam rajongásig szerette, régebben mindig játszottak. Hát a nagylány még a vacsora közben is facebookozott az érintős telefonján. És a szüleik hagyták :(

Kisfiam hatalmasat csalódott, mert egész délután nem törődött vele a kedvenc rokona. Azt mondta nem is akar menni hozzá. Milyen már ez???? Elvesznek az emberi kapcsolatok a virtuális világ miatt. Végtelenül szomorú.

2011. nov. 27. 13:04
 8/17 anonim válasza:

Nálunk kb. az osztály felének( nekem is) van érintős okos telefonja, de mi 16 évesek vagyunk. Van gazdag, szegény, áltagosnál rosszabbul, jobban(mi) élők, de anyagi dolgok soha nem kerülnek elő. Régebben, mikor annyi idősek voltunk, mint ti, max. 1-2 alkalommal, de el is intéztük;D. Ja és nemmondanám, hogy baromi jó közösség, elvagyunk, néha összejárunk, de mindenkinek más barátik köre van.Szóval lehet, hogy mi mázlisták vagyunk, de lehet, hogy a korral jár, majd megjön az eszük.

A másik dolog, hogy attól, hogy valakinek gazdagok a szülei, meg megkap mindent, elégedetlen,nem feltétlen lesz elkényesztetett, egyénfüggő. És ha valakinek nem túl tehetősek, az meg tuti sikeres lesz. A közegtől, a moráltól függ.

16/f

2011. nov. 27. 13:30
 9/17 anonim ***** válasza:
86%

Simán közöld velük, hogy te vagy annyira felelősségteljes, hogy ne kelljen elektromos póráz a zsebedbe :) Csak úgy félvállról.

35 N

2011. nov. 27. 13:31
 10/17 anonim válasza:

Én is ilyen gyerek voltam, mindig kilógtam a sorból, mert nekem nem volt rózsaszín párducos melegítőm stb. Mindig más voltam mint a többiek, de mindig az élet terén okosabb voltam mint ők és erre most büszke vagyok. Ne foglalkozz velük, az az elektromos póráz ötlet jó, de mondhatod azt is neked nincs szükséged okos telefonra, tudsz nélküle is gondolkodni, elég baj az ha ők enélkül már nem is emberek.

Majd ha felnőnek megbánják, tőlem az osztálytalálkozón kértek elnézést:) Engedd el a füled mellett;) Tudd hogy te egyedi és egyéniség vagy. Nem attól lesz jó, hogy majmolják egymást.

2011. nov. 27. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!