Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a metrosexuá...

Mi a véleményetek a metrosexuális fiúkról?

Figyelt kérdés
Én speciel bírom, ha egy srác nagyon igényes magára, aztán meg sokszor össze kötik azzal, hogy biztos meleg, pedig valójában ezek a metrosex fiúk a legheteróbb csávók ... Főleg lányoknak szánom a kérdést (azért fiú is írhat), titeket izgatnak? Bár ki az akit ne izgatna szerintem egy magával többet törődő, igényes srác, de azért kíváncsi lennék, mert elég eltérő véleményeket hallok.
2009. ápr. 23. 09:19
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
63%
Két lány barátomnak is volt metro pasija. Mindkettő kidobta a srácokat, mert idegesítette őket, hogy a srác többet van a fürdőszobában, mint ő. :)
2009. ápr. 23. 16:36
 12/41 anonim ***** válasza:
Bizonyos mértékig. Azért ne sminkelje magát és ne fesse a haját.
2009. ápr. 23. 18:12
 13/41 A kérdező kommentje:

Hát én komcsi nem értem, már fárdat vagyok, mert kedvem lenne mindegyikre írni valamit, de miért húznak páraz párhuzamot a metrosex fiúk és a lányosság között? Az hogy tök igényes, és itt jön az izgi, hogy netán igényesebb mint egy lány, ha ez valakit zavar, annak gratulálok, ezzel magáról állít ki sztem bizonyítványt.

Én egyértelműen pozitívumnak tartom, hogy ennyire figyelnek magukra, az unokatesóma metrosexualitás prototípus aazt hiszem, reggel kb 3 óra a fürdőszoba, mert ugye hajvasalás, körömfestés ( na nem pirosra csak körömszínűre) meg sorolhatnám, aztán nem létezik, hogy egyszer is úgy kimenne otthonról mintha nem a divatlapból lépett volna ki ... És nem meleg !! Eddig az összes lány oda volt érte, leginkább emiatt, túl azon, hogy állítólag amúgy is klassz pasika.

Megvallom, a legtöbb bejegyzéssel nem értek egyet, de sztem sokan félreértelmezték eléggé ezt a metrosexxualitás fogalmát. Na meg sztem nem az a férfiideáll ma már, hogy legyen sörhasú, büdös mert hetente egyszer fürdik, elhanyagolt mert ő "férfias", a frász tudjam, nekem a legtöbb tizenéves fiú ismerősöm aki nem is metrosex, az is jár kozmetikushoz. Most ebben mi a baj? És a legtöbb aki ad magára, evidens, hogy borotválja (epilálja) magát full csupaszra ... nemtom sztem egy szőrös mellkasú meg szőrös hónaljú fiú sokkal visszataszítóbb mint egy finom parfümillatot árasztó, extrém módon ápolt, igényes srác. És azért a mai tizenévesek elég szép hányada ilyesmi ....

2009. ápr. 23. 22:18
 14/41 A kérdező kommentje:
Sőt, egyik oszttársamat simán lebunkó-igénytelenzték amikor kiderült h ő nem szőrteleníti magát ... na puff, ez már valahogy manapság olyan természetes.
2009. ápr. 23. 22:19
 15/41 anonim ***** válasza:
77%

Figyi ma' a kerdesed az volt, hogy "mi a velemenyetek...?"

Most akkor mindenki ertsen egyet veled? :D

Nekunk ez a velemenyunk.

Es nem azt mondjuk, hogy metroszexualis= meleg!

Hanem hogy akar csaj akar ficko KI*@SZOTTUL idegesito, ha 3 orat tolt a furdoben, mert nemtol fuggetlenul az eilyen embernek sajat magaval problemaja es eppen ahogy te mondtad ugy nez ki mintha egy divatlapbol lepett volna ki.Magyarul halal mu az egesz gyerek!

Es senki nem mondta, h legyen sorhasa meg legyen budos es attol lesz pasi.

A sok kis 16 eves nyaladzo kiscsajnak ez jon be.Tudod miert? Azert mert meg KISCSAJOK!

MAjd ha eljutnak a NO szintjere akkor rajonnek, hogy nem nekik kell korbenyalni a pasit hanem forditva, es akkor mar nem lesz neki vagany ha a pasijuk festi a kormet meg gyantazza a labat.

En meg egy nonel sem tartom egeszsegesnek ha extremitasba esik a kulsovel kapcsolatban!

Ezt csak a media sugallja, hogy allandoan otcsillagos szupernonek/pasinak kell lenned vagy luzer vagy.

Es eppen ezert halad a vilag arra amerre!

2009. ápr. 23. 22:24
 16/41 anonim ***** válasza:
65%
A kommentedben is írtad, hogy a tizenévesek nagy része ilyen. . Igen igen igazad is van. Azért egy érett nő elhajtja a vérbe a pasit a csupaszcsiga farkával együtt. Tessék megérteni, hogy a férfiasság nem ott merül ki, hogy a pasim három órig lakkozza a körmét a fürdőszobában. Meg sehol egy szőrszál rajta. Meg a többi dolog amiket felsoroltál, akkor mi különbözteti meg őket a nőktől könyörgöm? Ja és én sehol sem olvastam, hogy a nőknek a sörhasú mosdatlan pasi az ideálja, te hol olvastál ilyet? Nagy bajban vagy, ha nálad ez a két véglet létezik, mind a kettő egyformán szar, és kiábrándító. Egyébként meg véleményt kértél, nem helyeslést.
2009. ápr. 23. 22:35
 17/41 anonim ***** válasza:
65%
Finom parfümillatot árasztóóó???? Hát majd én árasztom azt a finom parfümillatot jó? Hagyják már meg ezt nekem :) meg a körömlakott is jó:) Azért szeretném, ha a páromat meg lehetne különböztetni tőlem. Na mindegy nem érdemes ebből problémát csinálni, az a szerencsére, hogy azért a felnőtt korosztályban ez a hóbort nem fordul elő, elsikkad a tizenévesek körében.Azt meg majd kinövik. Szerencsére.
2009. ápr. 23. 22:38
 18/41 anonim ***** válasza:

Hol írtuk, h hetente fürdik.

És am, igen, már leírtad, te itt azt kérdezted, mi a véleményünk, hát ez.

Meg egy szőrös pasi nem férfias, hát elmondom miért nem, azért, mert a te korosztályod még nem szőrös, és mindenki a saját korosztályához vonzódik normál esetben, te meg nem vagy hozzászokva,mert nem vagy annyi idős, na ezért nem tetszik.

Egy érett nőnek ált. nincs problémája vele.

A mai tizenéves kort meg mindenki leszarja, mert úgyis kinövi hamar :)

2009. ápr. 23. 22:43
 19/41 anonim ***** válasza:

Vááá, férfi és körömlakk? még én is csak színtelent használok, azt sem mindig!

És számomra a szőrös, és nem a csupasz, agyonszolizott mellkas a férfias, szóval ennyit a metrosszexuálisokról, legyenek el jól a fürdőszobában( még nekem is csak 40 perc a reggeli elkészülés, mennyi idejük van egyeseknek...) meg a rajongótáborukkal, én nem kérek belőle.

Attól még lehet valaki igényes magára, ha nem vasalja a haját minden reggel és festi a körmét meg használ alapozót, utóbbit még én sem szoktam 22 éves nő létemre...

Örülök hogy a barátomnak szőrös a mellkasa, kicsit borostás és tökmindegy, hogy hogy álla haja, úgyis összekócolom, ha beletúrok, egy metroszex pasi tuti ideggörcsöt kapna, ha hozzá mernék nyúlni a tökéletesen belőtt sérójához.

2009. ápr. 23. 23:55
 20/41 A kérdező kommentje:

Na okés, akkor kibontakozom ....

1, Még mindig az a baj, hogy sokan a lányos jelleggel állítják párhuzamba a metrosex fiúkat pedig erről sztem szó nincs.

2, Valóban a véleményeteket kérdeztem, csak megvallom őszintén, hogy lesújtott, nem tudom ki honnan, milyen körökből, milyen városból válaszolt, de akkor én mozgok rossz körökben, mert ha ott teszem fel ugyanezt, akkor amiket példának írtam, még nem is annyira metrosex tulajdonság, hanem amolyan minimum, ha egy srác igényes akar lenni. Ezzel a szőrrel külön kiakasztotok páran, de okés, csak a következő egy érdekes dolog:

3, Én amolyan felmérésnek szántam ezt a kérdést, és ha hiszitek ha nem, egy az egyben ezt a mondatot feltettem egy angol, egy spanyol, égy dán és egy holland hasonló "kérdezgető-fórumon", nos az eredmény megdöbbentő. Ugyanis ott a válaszok 99%-a olyan volt, hogy "izgató", "persze, hogy egy fiú is legyen nagyon igényes" stb, azaz lényeg, hogy egyetlen negatív megnyilvánulás em volt ezzel kapcsolatban (nem beszélek mellé, erre kíváncsi voltam nagyon és tényleg feltettem, ha akarjátok belinkjelem ide majd a külföldi oldalt, de nemtom azt lehet-e, csak mert sok honlap allergiás rá). Hát most akkor tényleg mi magyarok ennyire mások lennénk? Úgy tűnik, bár az én köreimben korántsem, csak akkor ezek szerint nagyon nem egyforma társaságban mozgunk. Igaz ami igaz, én se itt nőttem fel leginkább (bár ennek csak örülök ...)

4, Na de akkor most isten bizony kinyomtattam, hogy tudjak minden egyes megjegyzésre válaszolni, ami elhangzott a legutóbbi kommentem óta, és valóban ismétlem, hogy a véleményteket kértem igen, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen válaszokat kapok ... hát vannak még meglepetések (és ne mondjátok, hogy "mert tini és éretlen, ne vicceljetek, sőt a metrosexualitás leginkább a 20-as, 30-as korosztály jellemzője).

5, Érdekes egy gondolat az, hogy aki igényes (akár túlzottan is), és olyan mintha a divatlkapból lépett volna ki, annak saját magával van problémája ..hm .. ezt meg honnan veszed? Akkor azért jó sok embernek van saját magával problémája sztem, de na ezzel tehát nem értek egyet, megmagyarázhatnád.

6, Megnyugtatlak nem a 16 éves nyáladzó kiscsajoknak jön be, most a haveromat tudom mondani hirtelen példának, neki 24 éves bnője van 19 évesen, és a csajszi pont ezért van opda érte, mert ő értékeli, hogy ilyen iszonyúan igényes. De sztem képmutatás azt állítani, hogy bármilyen korú csajszikat ne izgatna az, ha egy fiú igényes, szal sztem ez amolyan ferdítés (csak mert nem egy ilyen eseett ismerek, pontosabban a fordítottjára ismerek kevesebbet).

7, Na egy nagyon érdekes jelenséget vetsz fel, azaz hogy "nem kell körbenyalni a pasit, hanem fordítva", hűha, te ezzel kapcsolatban még tudományos értekezések is folynak, de akár csak hétköznapi életből sokaktól hallom, hogy "megfordult a világ", és aki "jósrác", most értsd ez alatt mondjuk az egyik élsportoló elég menő haveromat, mint konkrét példát, de a jelenség általánosságban is létezik, na pontosan, hogy így van ez, és ma már nem a fiú fut a lány után, ugyanis a lányok sorban állnak nála, és ő válogathat. Hát ez sokaknak furcsa, ettől még igaz, még egyik apukával is beszélgettük egy az egyben ugyanezt a fiával kapcsolatban, aki egy "menősrác" sportoló, hogy szó szerint azon röhög, hogy a fiacskája naponta cserélgeti a barátnbőit, de szó szerint sorban állnak érte a lányok, ugyanis ő még olyanról nem tud, hogy a srác kezdeményezett volna vagy a srác udvarolt volna. Tudom, hogy furcsa, talán tényleg az is, ettől még igaz, és ő is csak jó nevet ezen, mennyit változott a világ, mert ugye a szokásos "bezzeg az én időmben" ....

8, "nem vagány ha gyantázza a lábát", "sehol egy szőrszál rajta", "parfümillatot árasztó", "szolizott mellkas", "tökéletesen belőtt séró", "csupaszcsiga farkával"-- nos hűha ismét, ezek mind olyanok, amelyek egy igényes srácnál minimumkövetelmények, mondjuk így. Ebben megerősít a nem kevés srácból álló haveri köröm ill. a válaszok ameelyeket más országok fóürumait kaptam ezzzel kapcsolatban. Én nem tudom hogy lehet ekkora különbség gondolkodásban, vag ymegint az történik, hogy pont kifogtam olyan válaszolókat, akik így vélekednek, a valóban "illetékesek" meg eleve nem válaszolnak, mert nekik ez természetes, azaz marad az akik kiakadnak a kérdésen ...

9, Hát szal tudja fene, 30 közeli lánytól hallottam, hogy igen kiábrándító egy szőrös hónalj vagy egy szőrös mellkas, na most a csupaszcsiga farok pedig evidens, ez nem is kérdés legtöbb srácnál vagy lánynál. Amúgy ha nem is csupaszcsiga, de szépen ápolt, rövidre nyírt stb, az meg ne mondjátok már h nem izgatóbb minthogy ott van neki a nagy szőrkupac össze-vissza ...

10, Úgyhogy nem kinövséről van szó, csak eltérő értékrendről vagy ízlésről ezek szerint, mondjatjuk így.

11, Kiábrándító ?? Na valaki azt írta, éppen ezért halad arra a világ amerre ..., csak tudnám, hogy ha tegyük fel nem is ért vele egyet, akkor is miért zavarja?

12, Full komolyan mondom, egy 30-as párnál az volt atéma, hogy a lány már szinte kierőszakolta a sráctól, hogy legyen kedves szőrtelenítse már a hónaalját, mert borzalmas ez egy fiúnál is nemcsak lánynál. Nos szerintetek nincs igaza, szerintem igen, meg hát azért nézzetek meg egy mai 18-30 közöttit, a legtöbb aki úgy első ránézésre is ápolt, törődik a külsejével, az tuti szőrteleníti ... Egyszerűen nem értek pár ilyen megnyilvánulást, na de okés, ez az én bajom, csak kár, hogy akkor metrosex srácok nem írtak ide, persze nagyjából ők az a réteg, akik ilyen helyekre soha nem írnak, az biztos.

13, Mi a baj a parfümmel? Ne viccelj, isteni finom FÉRFI parfümök vannak, szal itt megint félreértetek, én nem azt mondtam, hogy belocsolja magát női parfümmel !!! És sztem igenis izgató egy finom illatú srác mellett elmenni, akire felkapja az ember a fejét ....

14, Na ezt nem nevezném hóbortnak, és írtam, hogy baromira nem a tini-korsztály hülyesége, aztán maj dkinövik ahogy írtad, mert igányesnek lenni nem hiszem, hogy atini korosztály kiváltsága lenne, az igaz, hogy a fiatalabb korosztályokban merült fel ez a téma egyáltalán, egy 50-es meg azt s etudja miről van szó, de ettől még lexikonos és statisztikai meghatározások szerint is leginkább a 20-as, 30-as korosztály sajátja. Ott a legjobb példa, a hatalmas hetero mintakép és lányok bálbványa focista angol David Backhem, aki bizony lakkozza a körmét is, bizony, pedig nem 15 éves, azaz nem hiszem, hogy a fejletlenséggel lenne ez összefüggésben. Sokkal inkább az ízléssel, és azért érte igencsak rajonganak a lányok (nem a tinik ...).

15, A borosta valóban izgató tud lenni eg yfiúnál a lányok számára ahog ykérdezgettem, na de ennek most mi köze van a szőrös mellkashoz?

16, "egy metrosex pasi tuti ideggörcsöt kapna ha hozzá mernék nyúlni a tökéletesen belőtt sérójához" ..

huh, hét ez most jó példa, ugyanis tudok konkrétan egy olyan párról, aki emiatt szakított. Na de valahol érthető, a srác megcsináltatja a haját 30 ezerért, aztán még naponta vasalja stb, után ameg összetúrják neki hogy újabb 3 órán át igazgassa ... na szted te nem lennél ideges?

Na hát azt hiszem sikerült minden felvetésre kitérnem, de komolyan nagy meglepetés lett ez számomra, összehasonlítva a pár más országbeli válaszokkal, mit ne mondjak ... igen furcsa. De egyébként nem gondolom, hogy ez lenne a realitás, mert a realitást meg magam tapasztalom, nem azért de én sportolok is, azaz sokat vagyok együtt srácokkal tusolóban, öltözőben, 20-on évesekkel is, és elmondhatom, hogy jóval több az olyan akinek természetes az, hogy "csupasz" mint aki szőrös, de hát oké, ez ilyenre sikerült.

Nem kell egyetérteni velem, én nagyon örülök a válaszoknak, bár úgy érzem, nem teljesen sikerül itt értelmezni a metrosexualitás fogalmát, mig eza legtöbb országban nem okozott gondot, és tök "aranyos" válaszokat kaptam, sőt nem egy olyan beíró is volt, aki azt írta, hogy egy pasi legyen igényesebb ha lehet, mint egy csajszi, hiszen baromi izgató. Ott nem az volt a reakció egyik helyen se, hogy "fúj parfüm", hanem fejből tudták sokan a legmenőbb férfi parfümök nevét, ill. akedvebncüket biztos (mármint a nők is).

OK, köszi mindenkinek, tanulmánynak jó volt ... És én meg maradok meglepetten akkor az óriási mentalitásbeli különbséget látva, legalábbis itt ezen az oldalon.

Köszi még egyszer!!!!

ISMÉTLEM:

NEM kell egyetérteni velem, sőt én állást se foglalok ha lehet, nyugodtan ki mit gondol ...

2009. ápr. 24. 07:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!