Miért nem büszkék arra az emberek, hogy magyarok?
nézzük csak milyenek a magyarok:
- képesek tömegével eladósodni CHF-ben, nem törődve azzal, h az árfolyam változhat
- 90 éve siránkoznak egy vesztes háború eredményén, amit mellesleg részben mi indítottunk.
- ebben az országban lehetett két birkát vásárolni 54.000Ft-os bankjeggyel.
- politikusaink pont az ellentétét csinálják annak, mint amit a választások előtt mondtak, mégsem zavarjuk el őket.
- rasszisták vagyunk, főleg, ha cigányokról van szó.
- nálunk van a legtöbb alkoholista Európában.
- nem beszélünk idegen nyelveket, sőt sokszor még az anyanyelvünk is gondot okoz. A helyesírásról már nem is beszélek...
Nem tudom mi okunk lenne arra, hogy büszkék legyünk magyarságunkra?
válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:37
Igazad van, majd elfelejtettem. Sok magyar még midnig ott tart,h legyen Nagy-Magyarország. A cigányokat viszont nem a bőrszínük miatt utálják, hanem azért, mert lopnak, gyilkolnak, nem hajlandóak dolgozni. Viszont a legtöbb magyar gyakorlatilag mindenkit lenéz. A környező országok lakóitól kezdve mindenkivel baja van. Csak ha annyira ügyesek, okosak a magyarok, nem tudom, miért van ilyen állapotban az ország. :D És biztos vagyok benne,h nincs még egy ilyen állandóan a múlton siránkozó, pesszimista nép a világon.
gyakorivalasz2 válasza:
"Egyszerűen, most az a divat, hogy utáld, hogy magyar vagy. Ha az vagy, ha nem. A véleményem az, hogy a magyarsághoz több kritériumnak kell megfelelni, mint a magyar állampolgársághoz, így aki utálja, hogy magyar, az többségében nem is az, csak állampolgár."
Az, divat, te zseni :D Semmi köze ahhoz,h egyre rosszabb helyzetben van az ország, és alig lehet megélni.
Azért, mert a nagymagyarok sajnos kisajátították ezt a büszkeséget. Ők azt hiszik, csak az a magyar aki idősebb vagyok, mint Szlovákia pólóban árpádsávos zászlóval a kezében jár az utcán és a Kárpátiát bömbölteti az autójából.
A másik dolog, ami miatt nem vagyok büszke a magyarságomra, az az itteni átlagember hozzáállása a világ dolgaihoz: tehát pl a turistákkal bunkók az emberek és sokan csak úgy tekintenek rájuk, mint pénzes idiótára. A Belvárosban a szórakozóhelyeket el akarják lehetetleníteni, de persze azt nem látják be, hogy az ingatlanjaik értéke amiatt ment fel. Ha valaki máshogy öltözködik, mint a többség, akkor már rögtön b*zi. Ha ezek az emberek elmennének egy nyugati nagyvárosba, valószínűleg azt gondolnák, hogy ott az összes 30 alatti férfi b*zi, ugyanis ott sokkal jobban adnak magukra. Egyébként meg ha az is valaki, mi közük van hozzá?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!