Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a világunkról?

Mit gondoltok a világunkról?

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 11:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%
sz@r, szörnyű, jobb lenne ha megsemmisülne
2011. aug. 23. 11:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű,csak sajnos rengetegen pusztítják! :(
2011. aug. 23. 11:47
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Állatok, növények maradjanak, emberiség pusztuljon.
2011. aug. 23. 11:55
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
semmit. olyan amilyen.
2011. aug. 23. 12:15
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

Egy maroknyi ,,ember" irányítja és ezt a birka tömeg nem képes észrevenni. Egy olyan nép tagjai irányítanak, akik felsőbbrendűnek tartják magukat. Már több háborút kirobbantottak (jelenleg is), gazdasági válságokat generálnak, pánikot keltenek megrendezett eseményekkel (,,terrorizmus" - 2001. szeptember 11.) stb. Az emberek gondolkozását a médián keresztül irányítják. A demokrácia is az ő találmányuk. Népuralom? Az van? Közel sem. Inkább széthúzás, amit ez a rendszer okoz. Több párt, megosztja a társadalmat. Ellentéteket szít. Pedig mindegyik pártnak ugyanaz a feladata [a háttérből irányítják őket - egyedül talán a nemzeti ,,radikális" (azért mert a hazája érdekeit néz?) pártokban szabad bízni.]

Ha felébrednének az emberek, és tennének ez ellen, akkor egy viszonylag békés világban élhetnénk.

2011. aug. 23. 12:20
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Amíg világ -osság van addig örüljünk, ha nem jön el a teljes sötétség. Eddig talán a legjobb!
2011. aug. 23. 12:29
 7/12 A kérdező kommentje:

És mégis mit tudnának tenni az emberek? Szerintem sok embert tisztában van a jelenlegi helyzettel, de mit tudna tenni? Lázadjon fel mindenki? Az egyenlő a halállal.

Amúgy a saját kérdésemre válaszolva, én szeretem a mai világot. Legalább már próbálom szeretni. Eddig úgymond az árral szemben "úsztam", sok mindent képtelen vagyok/voltam elfogadni, de már próbálom ezeket kizárni, és csak arra törekedni hogy jól érezzem magam.

2011. aug. 23. 12:29
 8/12 anonim ***** válasza:
62%
Mit tud tenni 6 milliárd ember egy maroknyi féreg ellen? Ez a kérdés még viccnek is rossz. Mellesleg tévedsz, a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy mi folyik a világban. Az iskolában tömik beléjük a hamis történelmet, a tévé meg az elferdített híreket.
2011. aug. 23. 12:32
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
Egy rakás sz*r az egész... meg az élet is az emberről az utolsó bőrt is lenyúzzák dolgozok éjjel nappal hogy valami maradjon belőlünk igaz most szükség is van rá mert többet kell a házunkra visszafizetni inkább dolgozok látástól vakulásig de ha nem fizetem ki akkor megdöglünk ez a sz*r szemét rohadt apeh is csak büntetni tudja az embert belekötött a megtett kilóméterbe hogy túloztt a feleségem hát mennyen a büdös k*rva annya rohadt p*csájába az ilyen ember a jó édes annyával szórakozzon azzal annak számolgassa a pináján a szőrt azzal szőrakozzon én szín józan vagyok nem részeg meg nem hülye vagyok hogy ne tudjam hogy mit beszélek vállalom a felelősséget de ez tűrhetetlen ami itt megy ez nem megengedhető!!!!!!!!!!!!! retkes szemét ország!!!!!!!!! úgy itthagyom mint a szart nem fogom hagyni hogy a gyerekem is ennyit szemvedjen engem mindenér megbüntetnek ha 5 percel tovább áltam a parkolóba vagy 3 centivel rosszul állok be én mindenért szívok ez a rohadt szemét eon meg a vízmű is jól átveri a népet azt magyarázzal el valkaki hogy ha egy hetet nem vagyok otthon akkor utána hogy lehet több a víz??? mikor otthon sem voltam és a ruhákat is kimostuk mikor nyaraltunk ez baromi érdekes ez MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 23. 13:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha valakit érdekel, akkor nézze meg az Ébresztőfilm című dokumentum filmet. Fent van youtube-on magyar felirattal.

Lényegében én úgy gondolom, hogy nem szabad az ember, mert van egy irányító kormány és azt csinálnak velünk amit akarnak.

Manipulálják az emberi tudatot, az oktatáson, a médián keresztül. Meg van kötve a kezünk.

Ha valaki nyitott szemmel próbálja nézni a dolgokat, rájön arra, hogy nagyon sok igazság van abban a filmben amit fentebb ajánlottam.

2011. aug. 23. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!