Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az oka az angliai zavargáso...

Mi az oka az angliai zavargásoknak?

Figyelt kérdés
Valami olyasmiről olvastam hogy túl nagy a különbség a gazdag és a szegény réteg között és ezt nem tudják tolerálni,régen is voltak különböző rétegek gazdagok szegények...mégsem vonultak a városba rombolni nem?Vagy én vagyok naiv?
2011. aug. 9. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Niggerlázadás. Igazából csak fosztogatás az oka. Az ürügy pedig egy négy gyermekes drogdíler apa halála, akit a rendőrök öltek meg.
2011. aug. 9. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Látszólag az idegenek és bevándorlók nincsenek megelégedve a helyzetükkel és közülük elég sok vált munkanélkülivé.
2011. aug. 9. 19:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen utána is néztem..nem semmi.És mekkora területen zajlik már az egész.Nem irigylem az ott lakókat.
2011. aug. 9. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Hmmm, én meg azt hittem szokásos szélső balos/anarchista balhé. Nem is olvastam eddig róla :D
2011. aug. 9. 19:48
 5/6 rémuralom ***** válasza:
53%

Azért tombolnak az anarchisták, mert felültek egy provokációnak (nem nehéz rávenni őket, hogy a Tesco és a McDonald's kifosztásával és felgyújtásával megbosszulhatják egy nigger halálát). A provokáció célját majd csak a következmények láttán lehet pontosan meghatározni, de korábbi, máshol történt, más kivitelezésű, mégis hasonló jellegű megmozdulásokból sejteni lehet. Elképzelhető, hogy a gyülekezési jog korlátozását akarják előre legitimálni a nép szemében. Nálunk pl. ezt a célt szolgálta az őszödi beszéd kiszivárogtatásával kiprovokált tüntetéshullám 2006-ban, valamint a Jobbik gyöngyöspatai erőfitogtatása (pontosabban ez utóbbi inkább az egyesülési jog korlátozásához vezetett).

Úgyhogy nem tudok biztosat, de itthoni példákból ilyen következtetésre jutottam.

2011. aug. 9. 19:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Niggerek fellázadtak.
2011. aug. 9. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!