Nézd, egyes helyeken a tehén szent állat, te meg megeszed. Nézőpont kérdése. Ettől függetlenül egy kutyát vagy egy macskát én sem tudnék megenni.
2011. aug. 4. 01:30
2/64 anonim válasza:
egyszer néztem egy ilyen videót, hogy hogy ölik-főzik meg a kutyákat..A németjuhász méretű kutyát egy fél m-szer fél méteres ketrecben tartják, aztán belészúrták a kést..és a kutya valami hihetetlen emberfeletti üvöltést adott ki istenem ( nekem ott, patakokban ömlött a könny a szememből, szó szerint üvöltöttem a sírástól, és nem láttam a könnyeimtől semmit)aztán kiszedték a ketrecből, és jó alaposan felvágták a bokáinál, természetesen élt:) aztán még, jól a földhöz ba.szták, hogy "megpuhuljon" a húsa:) végül beletették egy forró vizes kádba( még mindig élt)
2011. aug. 4. 01:32
3/64 anonim válasza:
Akkor mától nincs több tyúkhúsleves,csirkemell,csirkecomb,disznóhűs,marhahús stb stb
Gondolkozz, mielőtt ilyeneket írsz ki. Náluk ez a megszokott, ez van.
2011. aug. 4. 01:37
4/64 A kérdező kommentje:
jezusom utolso..:(
A válasz megírásának időpontja: ma 01:30, en nem eszek tehenet,mert nagyon szeretm,aranyos allatok..se baranyt,azt sem birnam megenni,de kacsat vagy libat..ha pedig talalkozok olyannal,aki evett mar lovat(imadom),annak mindig beolvasok..en csak halat eszek..de ha elmegyunk apaval pecazni,soha nem engedem hogy hazahozza a halat..nem is szeretem a hust ami azt illeti..en imadom a gyumiket es joghurtokat..sokkal egezsegesebb mint a hus..
(amugy tartok egy kis belga nyuszit,Niko a neve es soha nem engednem hogy leoljek..egyenek zoldseget..,nekem raadasul 3 kutyam van..)
2011. aug. 4. 01:39
5/64 anonim válasza:
Tehát magyarul gondod van a húsevéssel, de a halat azért megeszed, és a két jó haverod, vagyis a kutyáid amúgy ragadozó állatok, amelyek nomád körülmények között élve tépnék cafatokra az áldozatukat, akár téged is. Értem.
2011. aug. 4. 01:41
6/64 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 01:37,ne legyel mar hulye! azer tmegsem mindegy hogy csirket eszel,vagy egy magyar vizslat! nem?
eleve ha ezeket az allatokat nezzuk,hogy malac,csirke,marha,barany..stb, ezek mind ''zsakmany'' allatok..novenyevok,de a kutya,vagy macska ragadozo es husevo..
2011. aug. 4. 01:41
7/64 anonim válasza:
Tenni semmit nem tehetünk. Náluk ez a szokás, ők meg a mieinkre reagálhatnak így - ki tudja?
Én csak azt az állatot nem bírom megenni, amit láttam élve - pl, ha előttem vágják le a tyúkot, kacsát, stb, nem egyszer akasztottam ki ezzel anyám, de amúgy talán két hónapban egyszer, ha eszek húst...
2011. aug. 4. 01:42
8/64 A kérdező kommentje:
az en kutyaim nem tepnek szegt,nem is tennek..(golden retrieverrol es nemet dogrol eleve nem tudnam elkepzelni..ha jol bansz a kutyaddal,torodsz vele es megis helyesen neveled,soha nem bant..raadasul minden kutyatamadast az emberek valtanak ki..amikor kisgyereket engedsz a kutyahoz,akkor azt jelenti hogy hulye szulo vagy..mert a gyerek odanyul az etelehez,vagy meghuzza a fulet..szoval,a kutya soha nem tamad ok nelkul..
2011. aug. 4. 01:44
9/64 anonim válasza:
Namármost direkt hangsúlyoztam, hogy nomád körülmények között. Az pedig, hogy mi számít zsákmányállatnak... A tápláléklánc csúcsán lévő élőlények számára minden élőlény potenciális zsákmányállat. Az, hogy te nem ennél kutyát, ez csak a kulturális háttérnek köszönhető. Én pl. nem ennék csigát, de a franciák megeszik.
2011. aug. 4. 01:49
10/64 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 01:49
szerintem van egy kis kulonbseg a ketto kozott... [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!