Mi a fene történt a fórumokkal, és az emberekkel?
Csak nekem tűnt fel a következő példa? (és ez szinte mindenhol így van)
- Fórumban megjelenik egy téma. -
Első hozzászóló véleményezi
A második is véleményezi
A harmadik beszól az elsőnek
Egy negyedik fél megvédi az elsőt és leszólja a harmadik mocskolódót,
és innentől az egész téma egy nagy egymást anyázó kavalkád, ahol nyoma sincs a kiinduló témának...
Mi a fene bajuk van ezeknek?
Na azt lássam meg aki beszól nekem!
Első vagyok és a legnagyobb király!
Itt olvasom és másolom: "Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed ... a válasz értékelésével közölheted."
Ha a moderátorok kiszűrnék azokat a válaszokat, amelyek nem felelnek meg ennek, akkor nem alakulna ki az a helyzet, amit most megemlítettél.
Egyébként én akkor vagyok különösen felháborodva, amikor valaki arról kérdez, hogyan kell valami kaját megfőzni, és ilyenkor jön a beszólás valamelyik válaszra, hogy az úgy egy sz...r! Könyörgöm, ez nem ízlés dolga??? És bizony még ezek a hozzászólások is "átjönnek" a rostán.
Akkor mivel én vagyok a harmadik akkor, most be kéne szólnom az elsőnek
Elsőnek: Te hülye :D
Kihagytad az ötödiket aki belekezd a lemezbe hogy ezért tart itt ez az orzág és fogadkozik hogy kiköltözik külföldre. (Gondoltam beírom mielőtt valaki ide is beírja.)
Egyébként meg: ha valaki beszól/megvédi, az csak szabad véleménynyilvánítás. És tudom bűnös vagyok de én szeretem a csipkelődéseket is néha-néha (bár elismerem hogy többnyire jobb az udvariasság). Tduom én is hibás vagyok néha és reagálok valamire. De azért olyen témát még nem láttam itt ahol nagyonvégletesen elszabadultak volna a dolgok
Na látjátok milyenek vagytok, senki nem válaszolt a kérdésre, csak egymást oltjátok. Akkor ezennel helyreteszem az egész társaságot! (ugye ez a szerep még nem foglalt)
Bocsi kérdező, de fogalmam sincs, ilyenek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!