Ezért most rasszista/fajgyűlölő vagyok?
Sok olyan zenét hallgatok amik a magyarokról szólnak (FankaDeli, Kárpátia, Beatrice stb.). Van sok Magyarországos pólóm van köztük olyan is amin van felirat is, van Nagy-magyarországos nyakláncom, kitűzőm, rajzolok magyar zászlókat néha. És teljes mértékben utálom a cigányokat. Sok élősködő barom. Igaz, hogy kivételek mindig vannak, én is ismerek 1-2 kivételt. Ismerek egy cigány embert aki szorgalmas, becsületesen dolgozik, minden éven felássa a kertet, ültet, kapál és rendesen el is tudja tartani azt, mindig tiszta, sose büdös. Ott van a legnagyobb gáz, hogy a drága 17 éves nővérem (nem velünk lakik mert apa már rég elvált az anyjától) egy cigánytól terhes. Amióta megtudtam, hogy ő cigányokkal barátkozik azóta tagadom, hogy rokonom. Tegnap balhéba is kerültem cigányokkal. Ja és nagyin tudom utálni, hogy a cigányok szinte minden büntetésből kimaradnak. Kaptam már olyanokat, hogy milyen rasszista vagyok meg ilyenek. Igazából nem is nagyon érdekel, mert inkább leszek rasszista mint cigánypárti. Most akkor mi van?
14L
Rasszista vagy, de csak a cigányokat nem csíped. ennyi.
amúgy a zsidókkal nincs bajod?
A mocsok média szerint egy rasszista fajgyűlölő vagy.:D
Egyébként meg teljesen normális hogy utálod őket.
Hát tesóm pont a putriból jövő cigánnyal van..jóhogy tagadom.
Zsidók...velük úgy különösebben nincs bajom de nem is nagyon szeretem őket.
Mindig védtem a kisebbséget, soha nem bántottam őket egy szóval sem (itt valamikor egy kérdésre adott válaszom miatt jól le is pontoztak nullára), hisz senki nem tehet arról, hogy hova születik. De! amikor a saját munkatársam - aki kisebbség - , meglopott, akkor azt mondtam, oké, elég, mind egy kaptafára készül. Mert a származást nem tudja megtagadni. Azóta már nem a munkatársam, mert a társadalomnak nincs szüksége ilyen emberekre, ha teheti, kirekeszti az ilyet. A munkahelyemen történt lopások egy eset kivételével kisebbséghez kötődnek (az egy esetnek pedig a felesége a kisebbség...). Persze ez biztos csak véletlen...
szóval az eset óta én sem kedvelem őket, már nem állok ki értük, ennek ellenére nem érzem magam rasszistának. Bár én 26 éves vagyok, a tinikori lázongásom elmúlt.
Nem azért vagy rasszista, mert ilyen vagy olyan zenét hallgatsz, vagy milyen ruhát hordasz. Hanem ezért:
"Amióta megtudtam, hogy ő cigányokkal barátkozik azóta tagadom, hogy rokonom." Hát ehhez csak gratulálni tudok.
Sosem értettem meg, hogy az úgynevezett hazaszeretet miért párosul gyűlölködéssel. Az meg méginkább szánalmas, hogy az ilyen szélsőséges emberek, mint te, úgy gondolkodnak, hogy valaki vagy cigánypárti, vagy rasszista, köztes gondolkodás nincs. Na persze ettől szélsőséges az, aki szélsőséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!