Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » SOS! Mit csináljak vele? Már...

SOS! Mit csináljak vele? Már kezdek félni!

Figyelt kérdés

Lakótársamnak van egy olyan "hobbija", hogy rajong a szivacsokért. Ezt még úgy-ahogy el is nézném, de az már egy kicsit(?) túlzás, hogy vesz mindenfélét. Tehát itt gondolok mosogató szivacsra, akváriumi szivacsra, ágybetétre és bármilyen más szivacsra és ezeket vagdossa. De nem mintákba, hanem csak úgy ahogy éppen kedve van. Amikor mosogatni akartam és kértem tőle egy mosogató szivacsot dührohamot kapott, hogy mit képzelek én, hogy egy szivacsot így meg mernék alázni. Elkezdte tépkedni a szivacsokat és folyamatosan kiabált, hogy ezt soha többet ne említsem meg előtte és a szivacsai előtt. Már minden tele van szivaccsal. Találtam már a ruháim között, cipőmbe, könyvek között, a földön csak az van a szőnyeg már alig látszik.

Ma például azon akadt ki, hogy vettem egy új fürdőszivacsot mert a másikat (ami az enyém volt) apró darabokra vágta és mondta, hogy ezzel is ugyan azt fogja csinálni amint kettesben marad vele.

Mit tennétek? Félek, hogy egyszer nagyon elveszti az uralmat a szivacsai miatt és baj történik.

2011. jún. 22. 00:38
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
82%
Ez most valami ugratás?
2011. jún. 22. 00:41
 2/39 anonim ***** válasza:
79%
bocs de ez XDDDDD
2011. jún. 22. 00:41
 3/39 A kérdező kommentje:
Nem ez nem ugartás. Ez teljesen komoly. Már tényleg félek vele egy házban lenni.
2011. jún. 22. 00:42
 4/39 anonim ***** válasza:
89%

Fürdőpamacsot használnék. Ezt tenném.

XD

2011. jún. 22. 00:42
 5/39 anonim ***** válasza:
90%
hű..bocsi de legelőször kicsit nevettem :/:D nem tudtam, hogy vannak ilyen emberek :O esetleg le kéne vele ülni, hogy miért van ez a szivacsmánia és dühroham :S
2011. jún. 22. 00:43
 6/39 anonim ***** válasza:
96%
Írj a neten egy pszichológus-szakértőnek, ez nagyon nem normális, sőt, félelmetes!! (www.nlcafe.hu / szakértők - ott van pszichológus is).
2011. jún. 22. 00:43
 7/39 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy vele a szivacsokról nem lehet beszélni. Már próbáltam vele leülni úgy egyből jött a dühroham. Volt, hogy éppen "akció" közben mentem oda csak szimplán megkérdezni, hogy mit csinál. Akkor is úgy leüvöltötte a fejem, hogy azt hittem, hogy mindjárt megver vagy valami.
2011. jún. 22. 00:46
 8/39 anonim ***** válasza:
98%
Figyelj ha ez valóban nem kamu,akkor fogd a holmidat és költözz el onnan de gyorsba.Valószínüleg a lakótársad bekattant,vagy drogos.Ez az ürge téged is felfog vagdalni mint a szivacsokat
2011. jún. 22. 00:48
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
hát..esetleg vegyél neki egy szép szivacsot..próbálj "lesüllyedni" úgymond hogy tetszenek a szivacsok .. esetleg együtt vagdossátok közbe kinyomozhatod, honnan jött neki ez az egész :D
2011. jún. 22. 00:49
 10/39 anonim válasza:
90%
en a helyedbe koveket gyujtenek azt ha rajon a duhroham megdobalnam a koveimmel :P
2011. jún. 22. 00:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!