Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki? Írjak egyáltalán valamit? Nem teszem magam még szánalmasabbá ha tovább "zaklatom"?
nem tetszik neki ha valaki nem ért vel 1et v nem akar veled vitázni.Ebből nekem úgy tűnik h nem nagyon érdekled.Már bocsánatot kértél szerintem több levelet ne írj neki mert az sokkal visszatetszőbb.majd ő jelentkezik ha úgy gondolja teljesen felesleges levelekkel bombázni.
Egyébként ebből is látszik szerintem h egy csinos adatlap nem minden...
Szerintem ne írj neki semmit. Ha nem írt semmit arra mikor bocsánatot kértél, akkor hagyd. Nem érdemes sztem a büszkeségedet eldobni, főleg hogy nem ismeritek egymást személyesen. (Mert ugye nem találkoztatok még?)
Amúgy pedig ha máskor is sokára válaszolt Neked, akkor lehet most is csak majd X nap elteltével fog.
4 éve majdnem teljesen ugyanígy jártam.
Mit veszíthetek alapon írtam neki még egy levelet.
1 hónap múlva lesz az esküvőnk... :)
Utolsó, ez hülyeség. Nekünk is a párommal, teljesen más az értékrendünk, a felfogásunk, minden. Tűz és víz. Ettől még teljesen jól kijövünk, de ha valamiben még sem értünk egyet, kompromisszumot kötünk. Megoldható, ha mindkét fél akarja.
De kérdező, szerintem ne írj neki. Azért ne, mert ha emiatt így viselkedik, fölöslegesen futsz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!