Mit jelent hogy 'páwa'?
Láttam facen egy deszkás ilyen punk feeling lányt, és az egyik képen be volt göndörítve a haja.Az egyik barátnője meg odaírta neki komiba hogy: szép meg inden, de páwa:$$
Na most ez mit jelent?
" Pólus Árkád Westend Aréna...ezek plázák ahol a páwák vásárolnak :D ilyen kurv*divatos cuccokat hordanak v vmi ilyesmi xD
Szerinted ez a válasz hasznos.
Ez a válasz 86%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:26"
Így igaz, nem értem hogy miért "csak" 86%... Ja meg másik jelentése hogy a páva az az ilyen színes-díszes madár, úgy mint a "páwák"
A madarat azt tudom melyik...xd
a szlengre voltam kíváncsi :]
a "páwák" azok a plázapitsák,akik minden második szembejövő pasival megdugatják magukat,aztán csodálkoznak hogy eldobják őket egy menet után mint egy rongyot,ezért öltöznek rikítós rucikba,hogy a szivükön keletkezett lyukakat betömjék a sok tudatlan pasival,akik abban a tudatban élnek hogy milyen szép barátnőjük van,miközben a gyönyörüséges barátnő vagy 10 pasival csalja.
remélem segítettem :)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!