Hogy lehetnek ilyen bunkók egyes fiatalok? Történt már veletek hasonló buszon vagy akárhol?
Előzőnek igaza van. Bár, ha utána jókedvűen cseverészett tovább, akkor minden bizonnyal hazudott. Ebben az esetben neked van igazad kedves kérdező.
Máskor próbálj meg olyanokat megkérni, akiknek szemmel láthatóan semmi bajuk.
Úristen! Én is iskolába járok, esetenként reggel 8-tól este 8-ig van órám, de azért ha kismamát látok a buszon, gondolkodás nélkül felállok...
Csak egy kicsit képzeljétek magatokat a helyébe...
Fordítva is előfordul ám.
Történt már olyan, hogy egy idős "hölgy" szinte erőszakkal követelte, hogy adjam át a helyem mert ő öregebb, ő 70 én 25... NEM érdekelte, hogy sérült a térdem és nem tudok fölállni. Az lett a vége hogy az idős édesanyám (nem tudtam egyedül járni!!!) elküldte a búsba.
Egyébként soha senki nem adta át nekem a helyét, akármilyen beteg voltam is.
Volt már migréned?
Nekem igen. Majd belehaltam, már a nevemre se emlékeztem, olyan durva volt.
Amúgy lehet durva, amit írok, de ez van. A gyereket te vállaltad, gondolhattad volna, hogy lesznek ilyenek, ha jól esik, ha nem, ezeken az embereken nem lehet változtatni.
(megjegyzésképp én mindig átadom a helyem, ha nem vagyok rosszul)
Persze nem tudjuk, látszott e a lányon, hogy épp fáj a feje... Egy barátnőm mesélte, hogy be volt gipszelve a karja, úgy kérte meg valaki, hogy adja át a helyén, na ő nyilván jogosan volt "felháborodva".
Az mindenesetre meglep, hogy megállókon keresztül senkinek nem jutott eszébe magától átadni.
Én soha semmilyen körülmények között nem állítanék fel senkit. Így is volt olyan, hogy nagyon rosszul voltam, iszonyúan görcsölt a hasam, de egyszerűen bennem nincs ilyen ösztön, hogy akár fiatalhoz odamenjek, hogy "figyelj már, nekem ahogy elnézem nagyobb szükségem van a helyre", és mégis odajött egy srác, hogy látja, hogy nem érzem jól magam, és keresett nekem helyet. Annyira jól esett!
Lehet, ha mondjuk csak kétségbeesetten keresgéltél volna helyet magadnak (azt azért nem mondom, hogy ok nélkül látványosan szenvedj), előbb vesz valaki a lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!