Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az lenne a kérdés, hogy...

Az lenne a kérdés, hogy 2011-ben milyen animeconok, lesznek és hol, és ha műsorral szeretnénk fellépni hogyan kell nevezni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Tavaszi Animecon 2011

2011. május 7-8.

Budapest

Pecsa

Tavaszi MondoCon 2011

2011. május 14. 9:00

Budapest

Hungexpo

illetve május 14-15-ét ír valaki itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..

További infók itt:

[link]

[link]

Mindkét oldal az utolsó a szerv által tartott animecon információit tartalmazza, de amint a 2011-es versenyszabályzat és kiírások is felkerülnek tudjátok csak biztosra.

2011. jan. 9. 14:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Én írtam a május 14-15-öt. De, akkor lehet, hogy tévedtem, de...de... már megint széthúzás van? Miért kell két con? Miért kell megosztani így a közösséget?
2011. jan. 9. 17:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Én nemtudok semmit a conokról mert még nem voltam.XD Bárki nevezhet egyébként? Mármint a performancebe, vagy mibe. XD
2011. jan. 9. 18:46
 4/9 anonim válasza:
Persze, bárki nevezhet. Előtte olvasd el a honlapjukat, ott mindent megtudsz:)
2011. jan. 21. 15:11
 5/9 anonim válasza:
Én se értem, miért van két con amúgy:D ráadásul egy hét különbséggel. Én sose voltam conon, de barátnőm járt, és akkor csak egy con volt, nem értem, minek még egy.>.>
2011. febr. 26. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy mi a különbség a két con között. Van egyáltalán? Vagy csak a neve? Melyikre érdemesebb mennem?
2011. ápr. 18. 12:41
 7/9 A kérdező kommentje:
csak a mondo lesz most. De egyébként nem sok, csak más rendezi, illetve a szponzor más.
2011. ápr. 30. 17:18
 8/9 Chiyo válasza:

jééé én nem is tudtam, hogy volt tavaszi animecon :o

Ezt most az előző hozzászólónak, Tücsiinek írom:

mivel még csak 2 Mondoconon voltam (hungexpo miatt) nem tudom milyen az Animecon. Mondocont a Mondo magazin, Animecont a MAT (Magyar Anime Társaság) szervezi. Én se értem minek két fajta con, pár ismerősöm a régi mat-os conocat sírja vissza, nem tudom mi a baj a mostaniakkal... ugyanazok a programok, akciók, műsorok, emberek, max a helszín más, én se értem :/ egy fórumon már háború is folyik melyik con a jobb -.-"

2011. máj. 22. 01:49
 9/9 anonim válasza:

[link]

Időpont: 2011. Július 30.

Helyszín: Garay üzletház, Budapest

Jegyár: 1000Ft

2011. jún. 5. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!