Kik kerülhetnek be a Való Világba?
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 12:42
2/21 anonim válasza:
Bárki jelentkezhet, és azokat választják ki, akik a "legérdekesebbek", magyarán szólva, ahogy az első írja: a leghülyébbek... Csak az a fontos, hogy mind máshogy legyen hülye.
4/21 anonim válasza:
Most nem azért, de fogja valaki nézni a vv-t?Én régen néztem ,de szerintem enne már elmult a divatja, és már abszolut nem érdekel.
A kérdésre válaszolva pedig a leghülyébb, legbotrányosabb embereket válogatják össze..
7/21 anonim válasza:
A legtöbben plázacicák és plázafiúk, maximum érettségivel, mindig akad egy-két egyszerűbb külsővel és/vagy közönséges viselkedésével kitűnő "negatív hős", egyvalaki, aki gyakorlatilag félanalfabéta, mindannyian szeretnek alkoholt inni, boldogan vetkőznek-szeretkeznek a kamerák előtt, továbbá titkon mind azt remélik, hogy nemcsak "celebek" lesznek a műsor által, de még fel is fedezik a (nemlétező) tehetségüket, és színész/filmsztár/topmodell/műsorvezető/stb. lesz belőlük.
8/21 anonim válasza:
Akinek nincs annyi esze, hogy normálisabb elfoglaltságot keressen magának.
9/21 anonim válasza:
Válaszolva:
Idióta, hülye parasztok fognak bekerülni!!! Még egy szégyen Magyarországra!!! Meg azokra, akiket tényleg érdekelni fog az a sz.rság!!
10/21 anonim válasza:
Az utolsó kettővel tökéletesen egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!