A Párommal nem vagyunk egy véleményen a névválasztást illetően. Melyik legyen?
Figyelt kérdés
Én egy szép nevet szeretnék a kislányunknak ami nem divat név erre gondoltam:Réka... szerintetek szép??
Mert párom ezt szeretné:Laura!!
Szerintetek hagyjam hogy azt válassza??
Van egy név amit közösen szeretnénk de addig nem mondok neki semmit a névvel kapcsolatban amég ti nem mondjátok el a véleményetek ez lenne a név: Emma
Szerintetek??
2010. júl. 16. 15:01
1/38 A kérdező kommentje:
Ja és 6-ra ér haza addig sok véleményre lennék kiváncsi mert a töbség dönt. :)
2010. júl. 16. 15:02
2/38 anonim válasza:
Nekem a Réka és az Emma is tetszik. A Laura nem annyira.
3/38 A kérdező kommentje:
Köszi!! Csak az a baj rossz témakörbe irtam mert itt nincsenek olyan sokan
2010. júl. 16. 15:05
4/38 anonim válasza:
Miért nem lesz akkor az a neve h Réka Laura? Manapság már divatba jött h 2 keresztnév legyen. Ha felnő a kicsi úgyis ő dönti majd el h melyiket használja. Így neked is és a párodnak is igaza lesz.
5/38 A kérdező kommentje:
Igazad lehet!! Ezt majd bembeszéljük azért.
2010. júl. 16. 15:09
6/38 A kérdező kommentje:
Megbeszéljük*bocsánat
2010. júl. 16. 15:09
7/38 anonim válasza:
Szerintem is legyen "Réka Laura". Mindkettő szép név, a kislány sosem fog szégyenkezni miatta.
8/38 anonim válasza:
15:06 vagyok
Sok sikert! Biztos benne lesz a párod is ha ennyire szeretné a Laura nevet. Amúgy össze is illik a 2 név :)
10/38 A kérdező kommentje:
Utolsó: Az semmi kép az volt a 10-ik amit kihuztunk névválasztást illetően. :)
2010. júl. 16. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!