Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Alapdiploma után is ingyenes...

Alapdiploma után is ingyenes az első okj-s képzés?

Figyelt kérdés
2008. nov. 11. 19:41
 1/4 anonim válasza:
100%
no nem tudom. Elvileg igen, de nekem is van ezzel gondom, ne bízz senkiben! :) Mindenki mást mond, tutira nem tudom honnan lehetne meggyőződni erről.
2008. nov. 12. 13:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az volt 3 éve. De akkor még azóta az estis tanfolymok nem ingyenesek.

Viszont ha munkanélküli vagy, akkor más a helyzet. Akkor ingynes, ha a munkaügyi kp támogatja. Meg kell kérvényezni.

2008. nov. 12. 13:54
 3/4 anonim válasza:

Én úgy tudom, hogy az okj-s képzések azért ingyenesek először, mert azokat a féléveket is a 12 államilag támogatott félévedből vonják le. A felsőoktatási törvény azt mondja ki, hogy minden képzési formában csak egyszer lehet állami támogatást igénybe venni, de sorrendről nem beszél. Szóval szerintem igen, ingyenes alapdiploma után is, csak tudd azt, hogy az is a 12 félévedből megy le.

Érdemes elolvasni a felsőoktatási törvényt, amiről beszéltem, az az 55.§

Itt le tudod tölteni: [link]

2008. nov. 15. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:
nem ingyenes, csak ha munkanélkülivé válsz és jelzed, hogy nem találsz állást a diplomáddal és szeretnéd átképztetni magad.
2010. jún. 24. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!