Mennyire valószínű, hogy az orvosikon nem emelkednek a ponthatárok, hanem marad kb a tavalyi?
1-es vagyok -dehogy érettségiztem idén..:)))))))
Csak a matematikai valóságból indultam ki, hogy többen jelentkeztek ugyanannyi helyre mint múlt évben, és nekem úgy tűnik volt annyi panasz az emelt biosz-kémia érettségik után..sőt van aki azt mondta hogy nem volt nehéz (jó egy emelthez képest)
De ne vagyok senki ellendrukkere..9 nap és kiderül..
Minden évben egy csomóan írják itt is, felvin is, hogy milyen magas pontszámuk lett, meg (ennél jóval kevesebben, hiszen rosszabb eredménnyel nem szokás dicsekedni) azt, hogy nekik kevés.
Tavaly senki sem gondolta ezt a hatalmas zuhanást, kivéve azokat, akik tisztában voltak a konkrét statokkal. Azt tessék megnézni, ha olyanok, vagy még rosszabbak, mint a tavalyiak, akkor nagy változás aligha lesz, akkor sem, ha az összes 460, 480 pontos itt irkálja, hogy neki annyi van. Tavaly is sokaknak volt annyi, de még többeknek sokkal kevesebb. A több jelentkező miatt talán egy enyhe emelkedés lesz, ha hasonlóak a tavalyiakhoz az eredmények.
Szerintem 400 ponttal most is be lehet jutni simán vidékre.
De majd a ponthatárok kihirdetésekor tudjuk meg a tutit. Én a magam részéről szorítok nektek, hogy bejussatok! :)
Üdv, egy POTE-s
Idén: biosz:60,78 kémia:60,85 fizika:69,35
Tavaly: biosz:65,17 kémia:60,20 fizika:65,33
A fizika emeltekben jól látható a javulás, de azt kevesebben választják, mint a kémiát, a kémiában van egy gyenge emelkedés, a bioszban látványos romlás, és az viszont mindenkinek kötelező volt, tehát az idei felvételizők bioszból egyértelműen rosszabbul teljesítettek, mint tavaly, a többség kémiázott második tárgyként, és alig ment jobban, szóval valószínűleg a tavalyi nagyságrend marad ponthatárokban, csak azért nem mondok csökkenést, mert több a jelentkező. De lehet, hogy még így is csökken. Éppenséggel emelkedhet is pár pontot, de szerintem nem fogja ez elérni a 400-at sem Tehát aki annyit összeszedett, az szerintem megnyugodhat. De 380 felett mindenki remélhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!