Mennyi a tandíja egy fodrász-tanfolyamnak (felnőtt képzés)?
Ezt találtam a neten Neked a [link] oldalon. A jelentkezésről az oldalon olvashatsz bővebben. Ez csak egy támpont, lehet, hogy van olcsóbb/drágább is. Lakóhelyedhez közelit kellene választani szerintem. Remélem, segítettem...
Az alábbi fodrász képzési formák közül választhat:
1./ Fodrász képzés (3 éves iskolarendszeren belüli)
Képzési forma: az elméleti és a gyakorlati képzést az iskola szervezi
Költségek:
I. tanév: Regisztráció: 20.000.- Ft, beiratkozáskor: 40.000.- Ft (2007 június), továbbiakban (2007 szeptemberétől) részletfizetés 10 x 10.000.- Ft
II. és III. tanév költségeiről 2008 és 2009 február hónapban adunk tájékoztatást
Jelentkezés feltétele: érettségi, 18-22 év közötti életkor, egészségügyi alkalmasság
2./ Fodrász képzés (3 éves iskolarendszeren belüli)
Képzési forma: az elméleti képzést az iskola szervezi. A gyakorlati képzés helyéről a jelentkezőnek kell gondoskodnia, az iskola együttműködési megállapodást köt az őt fogadó mesterrel.
Költségek:
I. tanév: Regisztráció: 20.000.- Ft
II. és III. tanév költségeiről 2008 és 2009 február hónapban adunk tájékoztatást
Jelentkezés feltétele: érettségi, 18-22 év közötti életkor, egészségügyi alkalmasság
3./ Fodrász tanfolyami képzés (14 hónap, iskolarendszeren kívüli)
Képzési forma: az elméleti képzést az iskola szervezi. A gyakorlati képzés helyéről a jelentkezőnek kell gondoskodnia, az iskola együttműködési megállapodást köt az őt fogadó mesterrel.
Költségek:
Regisztráció: 20.000.- Ft, beiratkozáskor: 40.000.- Ft (2007 június), továbbiakban (2007 szeptemberétől) részletfizetés 10 x 10.000.- Ft
Jelentkezés feltétele: 10. évfolyam sikeres elvégzése és betöltött 18. életév, egészségügyi alkalmasság
* * *
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!