Van lehetőségem munkaügyi központon keresztül angolt, vagy valamilyen közgazdász végzettséghez illő tanfolyamot végeznem?
Én július óta vagyok reg. munkanélküli. Én egyetlen tanfolyamra se jutottam be, mert pályakezdő vagyok. Gimn. érettségim van, a diploma még nincs a kezemben, de már nincs hallgatói jogviszonyom.
A képzés nem korfüggő, hanem hogy benne vagy-e az aktuáluis célcsoportban, aminek indulnak képzések. 30 éves korig startkártyára vagy jogusult, ami járulékkedvezményt jelent a munkáltatódnak, tehát szívesebben vesz fel, mint akinek nincs ilyenje.
Amúgy nem nagyon hiszem, hogy a nyelvtanfolyamot lehet csinálni mk-n keresztül, de utána kell kérdezni. Amúgy sok jóra ne számíts, a tanfolyamkínálatuk egy rakás f*s, de szinte mindegy is, hiszen úgyse lehet bejutni rájuk.
Én hatalmasat csalódtam bennük. Öt hónap alatt SEMMIT sem segítettek, nincs munkanélküli segély, tanfolyamra nem mehetek, állást egy darabot nem ajánlott még. Regisztáltak oszt' szebb jövőt, oldd meg magad.
:(
25/L
Én pályakezdő hr-es vagyok. Illetve nem pályakezdő, munkanélküli hr-es. :D Ugyanis a munkaügyi központ szerint, mivel a fősuli előtt volt 1,5 év munkaviszonyom, hiába friss a diplomám, nem vagyok pályakezdő.
Másrészt pedig mivel diplomám van, képzést nem támogatnának, pedig most lenne egy lehetőségem, ha ennyit segítenének, de nem... :(
Állítólag maximum középfokú végzettségig támogatnak bármilyen tanfolyamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!