A felvin most a ponthatárok megszülettek az én pontom 40 ponttal a határ felett van, de azt hallottam egy pár embertől h ez nem jelent semmit mert ha túljelentkezés van akkor nem kerülök be, ebből mi igaz?
Egyetemre készülsz illene tisztába lenni a felvételi rendszerrel.
ha megütötted a ponthatárt bent vagy. Nincs ha. Nincs feltétel. Bent vagy és kész.
Ilyen az új rendszer... :D A pontszámot próbálták belőni, hogy aki felette van bejusson. Viszont a felvehető embereket nem ez alapján határozták meg. Szóval aki határeset, az lehet, hogy mégsem jut be, mert nincs elég hely államilag támogatotton (nincs pénze az egyetemnek).
40 ponttal viszont szerintem simán bent vagy! :D
" A pontszámot próbálták belőni, hogy aki felette van bejusson. Viszont a felvehető embereket nem ez alapján határozták meg."
Tévedés. Egy határt húztak amit utána a jelentkezők alapján eltoltak.
Ezért van most tele az oldal olyan kérdésekkel, hogy miért van az, hogy fix 370-es határt jelöltek ki a ponthatár mégis 324 lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!