Hogyan kerülhetek át államilag finanszírozott képzésre?
Így ebben a formában,hogy "átkerülés" felejtős,mert gondolom azon nem változtattak (?) hogy csak a legjobban teljesítő ~10%-ot veszik át 1 év után.Na most vagyok első féléves és vagyunk kb.10-en,abból nem Én leszek az az egyetlen 1 aki átkerül.
Tehát valami olyan megoldás elképzelhető,hogy újra felvételizzek? A felvi.hu-n azon kívül,hogy márc.1 lett a határidő más változtatást nagyon nem találtam.:( De jól tudom,hogy most könnyebb lesz bekerülni államiba?
Pedagógia szakra járok,tavaly 278 ponttal felvettek.Jó lenne ezen a vonalon maradni,de nem szeretnék fizetni azért,mert tanulok.:( Köszi az alternatívákat!
Na ezt a "vagy nemet" szeretném mindenképpen kikerülni.
Számolgatok,gondolkodom...
278 eddig úgy jött ki,hogy 81(matek)+58(magyar) duplázva.
2013-ra "kettőt kell választani: biológia v. magyar v. matematika v. történelem v. egy idegen nyelv(10) (legalább egyet emelt szinten kell teljesíteni)"
Matekot meghagynám és mellé kéne valamelyikből egy nagyon jó emeltet csinálni.Az angol felé hajlok. Meg talán még bioszra lenne esélyem ilyen rövid idő alatt felkészülni.
380 körül a cél.Más egyéb ötlet,hogy hogyan?
Még angol középfok +biosz emelt megoldás is lehet,de ehhez szerintem időszűkében vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!