Ha középiskola érettségi után szakma?
Ha elvégeztem a középiskolát, megvan az érettségim és egyetem/főiskola helyett egy szakmát szeretnék kitanulni, akkor mi a teendőm? (jelentkezési lap, hely, stb.)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Írd be a googleba, hogy okj képzések, és kiad egy csomó oldalt, ahol fel van sorolva egy csomó tanfolyam.
Ha megvan, hogy mit szeretnél, akkor ráérsz agyalni a jelentkezésen meg az ilyeneken...
Első: szakács, pincér, kereskedelmi-boltvezetői. Ahol jelenleg tanulok, ott lehetne maradni technikumon, de az teljesen más jellegű, mint amit én szeretnék tanulni.
Második: már kerestem gooogle-ba is, de gondoltam ha itt felteszek egy kérdést, akkor van, aki tud konkrét iskolát mondani, és több segítséget tud adni.
a férjem ide járt régen, pár évig szakácskodott is családi étteremben, azóta mással foglalkozik.
Az előbb lehagytam, hogy esetleg még fafaragó.
Köszönöm a linket. ( :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!