Van OKJ-s ingyenes, államilag finanszírozott Fogtechnikus képzés valahol?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 23:44
1/6 anonim válasza:
nincs az tuti :D
DE hallottam már olyanról nemtom h igaz-e h van minden évben egy nap amikor ha akkor jelentkezel okj-s tanfolyamra akkor ingyen végigcsinálhatod. de ezt aznap a rádióban tv-ben újságban mondják be de nem csinálnak neki nagy híresztelést! Hogy ebből mi igaz nemtudom, állítólag volt tavaly ilyen nap is, ráadásul kettő!
De csak úgy ingyen nincs! sajnos..
2/6 anonim válasza:
OKJ-s fogtechnikus? tuti nem mernék beülni a székedbe.
3/6 A kérdező kommentje:
Háháááá találtam....:D pedig majd pár év múlva.... ki tudja lehet hogy az én székemben fogsz csücsülni...^^ puszipáá
2012. jan. 13. 16:46
4/6 anonim válasza:
Sztem meg a fogtechnikust vagy szakkozepben vagy okjn oktatjak es rohadtul nem fogsz sose a szekeben ulni, mert nem fogorvos.
A fogtechnikus protkokat csinal rontgen alapja ...
Kerdezo: hol talaltal ingyenes kepzest?
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Legalább megyét mondhattál volna
Mert nem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!