Létezik még ez a képzés? Gyors és gépíró. Vagy már csak más szakma keretein belül lehet belőle vizsgázni?
közgazdasági szakközépben tanulok, 2007-ben mikor odamentem 9.-be, akkor még vizsgáztattak gépírásból, de azóta már sehol se, csak úgy, ha külön tanfolyamra elmész, ahogy a kérdésben is írtad, ügyintéző titkári és irodai asszisztens képzéseken tanulhatsz ilyeneket, ahol le vizsgázhatsz ezekből és kapsz róla hivatalos papírt, hogy rendelkezel ezzel a tudással
de persze magadtól is megtanulhatsz, nem nehéz, pár hét alatt, meg lehet tanulni a 10 ujjas vakírást, úgyhogy, a klaviatúra összes gombját odanézés nélkül nyomkodhatod, ami utána fontos, a sebesség fokozása
én nagyon szeretem, mert megkönnyebbíti a dolgaimat, info órán ha gépeléses feladat van gyorsabban végzek, mint azok, akik nem tudnak gépírni
Köszönöm, hogy írtál. Én is emlékszem hogy régebben még láttam ilyen tanfolyami felhívásokat, de manapság már sehol. :(
Igazából próbálgatom tanulni, de nem olyan egyszerű mint hittem. A fősor az úgy nagyjából megy, de a többi. :( És igazán gyors sem vagyok, mert sokszor még gondolkodom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!