Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Idegenforgalmi szakmenedzser...

Idegenforgalmi szakmenedzser tételsor?

Figyelt kérdés
Ha valaki el tudná küldeni a tétel sort, vagy tétel sorokat (mivel olyan remek iskolába járok, hogy még erről sem tájékoztatnak minket, hogy hány tétel van, nem még arról, hogy mik is ezek...) Két évig nem volt rendes oktatás és most elvárják hogy magunktól tudjunk mindent. Ha valaki tudna bármiben egy kicsit is segíteni azt nagyon megköszönném!
2011. febr. 13. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Ilyen nem létezhet.. Mindenképpen menj be a tanszékvezetőhöz/ TOra vagy bármi vezető szervezethez ami ott van.
2011. febr. 13. 15:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is ifo szakmenedzser leszek, nyugi még én se sokat tudok a vizsgáról, meg inkább az ismétlő érettségijeimre készülök, mert tudom, hogy tavaly is mindenkit átengedtek, gondolom most is átfognak.......

8 modulból áll fel a vizsga, a 8 modul nevének utána tudsz nézni az Interneten, és ha megvan akkor a nive.hu-n tudsz utána nézni a tételcímeknek, ez a szóbeli. Az írásbeliről meg még nekem sincs fogalmam, azt se tudom egyáltalán mikor lesznek a vizsgaidőpontok...

Te is Pestre jársz suliba?

2011. febr. 13. 15:43
 3/6 A kérdező kommentje:
igen, Lia az iskola neve. De mindenki kerülje el messziről! Az igazgatóságot nem érdekli, hogy levizsgázunk-e csak hogy két évig minden fő után megkapják a kis pénzüket.. hogy a vizsgán mi lesz ez nekik már mindegy... a két évi jegyzetem benne van egy darab füzetbe.. és nem azért mert sz@rtam rá..:(
2011. febr. 13. 15:58
 4/6 anonim válasza:
nálunk azért nem úgy volt, hogy mindenkit átengedtek... az én turnusomban 11-en voltunk a szóbelin, abból négyünknek lett meg, és csak 1 db Jeles eredmény született... sz*r az a suli, amelyik átrugdossa az embereket.
2011. jún. 25. 23:08
 5/6 anonim válasza:
Nekem megvannak! Írj e-mailt a gabiliba kukac freemailes címre. :)
2012. ápr. 29. 13:25
 6/6 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Ugyanezt csinálták a jogi asszisztensekkel is a f**fejek.

Dühítőek és gátlástalanok. Ők soha nem tudnak semmit, mindig csak hárítanak. Abszolút átérzem a helyzetedet.

Becsületes embernek nem ajánlom ezt a sz**os, g**i Lia Iskolát.

2013-at írunk, de megbízható forrásból tudom, hogy még mindig ezt az eljárás folytatják.

Már elköltöztek a 12. kerületi egérlyukból, az 1. kerületbe.

Ha rájuk gondolok, egyszerűen hányok.

2013. márc. 19. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!