Ha van BA diplomám, de most megjelölök egy új BA-s szakot is, akkor azért már kell fizetnem?
Figyelt kérdés
6 félévet "használtam" el.2011. febr. 9. 18:34
1/21 anonim válasza:
Még 6 félévet kihasználhatsz.Vagyis jelentkezhetsz áll.támogatottra és ha felvesznek, akkor nem kell fizetned.
2/21 anonim válasza:
Ez 100% kedves válaszoló? (bocsi, hogy így belekérdezek a kérdésedbe:$)
3/21 anonim válasza:
Az első óriási bztasáto írt!!
NEM VÉGEZHETSZ MÉG EGY BA-T!!!!!
Egy képzési szinten csak egy szakot végezhetsz el ingyen!!
Tehát még egy BA-d már nem lehet államis!
Vagy még egy FSZ képzés végezhetsz ingyen vagy MA-t (MSc-t)
Ez 100000%!!!
5/21 anonim válasza:
12 félévet támogat az állam összesen.Az lényegtelen mikor és hogyan használod ezt ki.
7/21 anonim válasza:
Ez komoly?Én úgy tudtam ezért már fizetni kell.De jó lenne,ha tényleg így lenne.....én is ezt kérdezném,ez 100%???
8/21 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat. Én csak az OKJ-s dolgokból levezetve (ahol ha egyből meg van az okj-s papírod a másodikért már fizetni kell), attól tartok hogy ha már van egy diplomám, a másodikat nem támogatja az állam bácsi. :(
Esetleg ha még valaki tudna pontos választ adni azt megköszönöm. A Felvi.hu honlapján nem találom a választ.
2011. febr. 9. 18:51
9/21 anonim válasza:
Az e4zzel kapcsolatos törvény feketén-fehéren leírja, hogy 12 félév függetlenül a meglévő képzettségtől.
10/21 anonim válasza:
18:45, 18:51
óriási tévedés!!
a törvány azt mondja ki hogy egy képzési szinten egy képzést támogat az állam!!!!
Saját tapasztalatból tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!