Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen a kisgyermekgondozó-nev...

Milyen a kisgyermekgondozó-nevelő tanfolyam? Nehéz?

Figyelt kérdés

Gyeden vagyok a kislányommal és gondolkodom hogy mihez kezdjek ha a kicsi oviba megy,elöre gondolkodok.

Ezt néztem ki hátha jó lehetőség lesz vele,de kiváncsi vagyok milyen nehéz és ha valaki megosztaná a tapasztalatait.Köszi

2010. aug. 30. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Magáról a tnafolyamról nem tudok neked nyilatkozni. Valószínűleg nem túl nehéz.. bár mindig az adott embertől és lehetőségeitől függ mit érez nehéznek.

DE amit elmondhatok nagyon nehéz ma ilyen képesítéssel ,föleg ha gyereked is vna állást találni. Nem akarlka lebeszélni, mert nincs egyetlen olyan képzés sem ameylnek a végén garantálják,hogyx lesz munkd.

2010. aug. 30. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Én csecsemő és kisgyermek gondozó nevelőnek tanultam, de ez nem tanfolyam volt, hanem egy 2 éves akkreditált felsőfokú OKJ képzés. Nagyon szerettem ezt tanulni, de nem mondanám, hogy könnyű volt. Rengetek pszichológiát, pedagógiát, szociológiát, anatómiát és egyéb dolgokat tanultunk. Gyakorlaton voltunk, oviban, bölcsiben, kórházi gyermekosztályon és szülészeten is.

Melyik iskolába mennél? És hány hónapos tanfolyam ez? :)

Én itt végeztem: [link]

Ha van valami kérdésed, szívesen mesélek róla többet :)

2010. aug. 30. 17:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, nálunk az osztályból, akikkel tartom a kapcsolatot (kb. 10 ember) mindenkinek sikerült elhelyezkednie a vizsgák után elég hamar. A többség bölcsődei gondozónőként dolgozik, de vannak akik a Családok Átmeneti Otthonában vannak szintén gondozónőként, én pedig egy speciális iskolában vagyok gyerekfelügyelő.
2010. aug. 30. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!