Van itt olyan, aki UK-ba készül egyetemre vagy már ott tanul?
Igazából bármilyen jó tanácsot szívesen veszek. Elsősorban tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
'16-ban végzek gimiben, szóval még van egy évem itthon és szeretnék felkészülni mindenre...
Tényleg, részletes beszámolókat is szívesen veszek. Neten, amit blogokat találtam, már elolvastam...
Eredetileg a tandijmentesség miatt Skócia volt a célom, de az angliai University of Leicester lett "a kedvencem" most, de még nem dőlt el semmi...
Köszi mindenkinek, aki ír
Szia. Szívesen segítek. :)
Az általad preferált egyetem honlapján kiválasztod, hogy mekyik kurzust szeretnéd tanulni és fel lesz sorolva a követelmény. A legtöbb egyetem külön lebontja országokra a követelményeket, de ha ilyen nincs, akkor érdeklődhetsz az egyetemtől. Tapasztalatom szerint pár nap alatt válaszolnak.
Azt, hogy hol szeretnél tanulni szerintem ne ez a hülye politika határozza meg. Eddig is sok külföldi tanult kint, ezután is sok fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!