Alkalmaznak valahol au pair párokat?
A p£roddal akarsz egy csalàdnàl dolgozni?
Szerintem ritka ha van ilyen,mindenhovà szeretnek egyet,föleg lànyokat.
Ha most te a pàroddal kimennél,az olyan nem szimmpatikus sok csalàd esetén.
Én Svàjcban élek,nagyon keresett a baby sitter errefelé,de legtöbb esetben kivan emelve a hirdetésben hogy làny.
Söt sokszor feltétel,hogy ne legyen pàrkapcsolatod(hirtelen lelépsz,honvàgy,stb..)
Ha mondjuk egy orszàgba mennétek,te Au pair-nak,pàrod meg mondjuk felszolgàloként,vagy hajon,esetleg hasonlo àllàs,az lenne a legjobb.
Mindketten kapnàtok szàllàst,igaz külön lennétek,de a szabad idötöket egymàssal tölthetnétek.
Igy külföldre kimenni,hogy egy helyen,egy munka,au pairként,szerintem lehetetlen.
Inkàbb kacsintgassatok hajos munka,vagy szàllodai munka,esetleg gyàri munka felé,ahol alkalmaznànak mindkettötöket!
A 2. válaszoló vagyok, időközben találtam egy blogot, amit egy au pair pár ír, talán érdemes lenne felvenni velük a kapcsolatot, hogy jutottak ki, stb.
Nehogy azt hidd,hogy tök jó lesz,és könnyű lesz így nyelvet tanulnotok...nekünk nincs sok jó tapasztalatunk erről.
Ha szükség van egy pár munkájára egy családnál,ott ki is használnak rendesen a kevéske pénzért.
Főleg,mivel ott is laktok,helyben.
A párom reggeltől-estig télen-nyáron-fagyban kinti munkát végez az 50ezer négyzetméteres birtokukon,ami ráadásul erdő közepén van.5 kandallóhoz aprítja a családnak a fát,lovakat gondoz,sofőrködik,nincs egy perc nyugta.
Nekem csak 4 dog jutott pluszba a 2 gyerek mellé,+egy hatalmas 2 szintes ház takarítása minden nap,illetve 2 különálló kis házé.Na jó,az egyikben mi lakunk,azt amúgy is rendbentartanám.
Az egyik dog(85kg-os)már öreg,és naponta 2szer fel kell segítenem minimum,mert inkontinens már szegény,bemegy ez-az,s akkor újra takarítás-felmosás,miközben a család járkál végig a házon,na próbálj meg így rendet tartani.Fél éve vagyunk a család alkalmazásában,amúgy kedves,jó emberek,de aki külföldről-jelen esetben magyar-embert keres a családjához,ott vannak elvárások.
És az au-pair fizetés tudod,hogy nem sok.
Szóval gondold meg,megéri-e.
Nekünk már nem,csak még eddig őket néztem,meg a kutyut,hogy még ne altassák el végleg.Mert ők nem fognak kínlódni vele.
A nyelvtudásunk se fejlődött sokat,mert az egész család rohan,és iszonyú gyorsan beszélnek hozzánk,nincs idejük velünk foglalkozni.
Szóval ezt át kell gondolnotok,mielőtt álmodtok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!