Bébiszitter v. gyermekgondozó tanfolyam Bp-en? (keresek)
Figyelt kérdés
Ha van itt olyan, aki részt vett bébiszitter tanfolyamon, és azt jó szívvel ajánlaná, kérem írja meg! Olyat szeretnék, ahol rendes papírt adnak a képzésről, Bp-en van, lehetőleg tömbösített órákban.
Nyelvtanár vagyok, de szeretnék a kicsikre specializálódni, kellene róla valami igazolás, hogy értek hozzájuk, de az óvónőképzőhöz már öregnek érzem magam.
2010. ápr. 7. 23:32
1/5 anonim válasza:
Hivd fel:Magyar Vöröskereszt,probald ezt a szamot 06-1-318-6150.Egy masfele tanfolyamot februarban vegeztem naluk,onnan a szam.Vagy felvilagositanak vagy adnak egy masik szamot.
2/5 anonim válasza:
Elsö vagyok.Ugy tudom erröl is tanusitvanyt kapsz 4 nyelven es az EU-s orszagokban respektaljak ezt.
3/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem, köszönöm. Írtam nekik érdeklődő e-mailt, remélem jövő héten válaszolnak.
2010. ápr. 11. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!