Reiki tanfolyam Debrecenben? Hol? Ki tartja? Legkorábbi időpont?
Figyelt kérdés
jó lenne minél több info róla, mennyibe kerül,. stb. köszönöm2009. nov. 19. 18:54
1/5 anonim válasza:
Rámész a tanárok fülre, kiválasztod a megyét, majd Debrecent. Aztán már csak a tanárokat kell felhívni, hogy mikor tartanak tanfolyamot. A reiki 3 tanfolyamból épül fel, reiki I, reiki II, reiki mester. 8000, 15000, 40000 Ft-ba kerülnek. Nekem reiki I-em van, azt is tökéletesen tudom használni, nem kötelező elvégezni mind a hármat.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm,nagyon hasznos választ adtál, eddig itt még nem kerstem :)te is debrecenbe végezted, ha igen, kit ajánlanál? köszönöm mégegyszer a választ
2009. nov. 23. 13:37
3/5 anonim válasza:
Szia!
Nem, én Budapesten élek, így Budapesten is végeztem:)
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Debrecenben Kövesi Péter megbízható és tradicionális tanító, őt jó szívvel ajánlom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!