Hol tudnék gitározni?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, most döntöttem el, hogy gitáozni szeretnék. Teljesen kezdő vagyok. Hol tudnék gitározni tanulni? Budapesten lakom a 14. kerületben. És kb. Mennyibe kerül egy gitár?
2009. okt. 8. 16:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Iratkozz be zeneiskolába, vagy legalábbis érdeklődj náluk. Zuglóban ez a zeneiskola van:

Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény (1145 Budapest, Columbus u. 9-11.)

Egyéb magántanárhoz is járhatsz, de szerintem itt érdeklődj előbb. Az is lehet, hogy tudnak tanácsot adni, hogy milyen gitrát végy, vagy esetleg tudnak adni egyet amíg nincs sajátod. Használt gitárt egyébként párezerért lőhetsz néha, egyébként 20-30 ezertől már vannak használhatóak.

2009. okt. 8. 17:14
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2009. okt. 8. 17:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérdezz utána pl. itt is:

Gitártanfolyam, gitároktatás, gitártanár gyerekeknek, kezdőknek, hobbigitárosoknak, tábortüzes gitárosoknak! Saját nyomtatott kották melyeket készhez kapsz! Külön könnyített módszerek és dalok gyerekeknek! Tábortüzes dalok és akkordozás! A gitározás alapjai A-tól Z-ig. Helyszínek: Újpest, Rákospalota, Fót, Dunakeszi, Óbuda, Káposztásmegyer, Angyalföld, Zugló. 3.,4.,13.,15. kerületekben Házhoz is megyek akár! Jelentkezz! [link] 06-70-379-35-98 Deluxe Gitársuli

Gitártanfolyam, gitároktatás, gitártanár gyerekeknek

* Ár: 0 Ft

* Feladó: Deluxe gitársuli

* Telefon: 06703793598

* Referencia szám: 8708967

* Hely: Budapest IV. ker. - Újpest

Vagy:

[link]

Gitárt itt találhatsz magadnak (inkább az első):

[link]

[link]

2009. okt. 8. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!