Hol val Pest megyében vagy Budapesten lakberendező és dekoratőr képzés? Érettségi utáni, ami lehetőleg szakmailag jó, nem csak bejárogatós? És hol van a lazább képzés?
Köszönöm a választ, aranyos vagy. : )
Megnéztem az oldalt; lehetne néhány kérdésem hozzád?
Szeretném tudni, nehéz volt-e a felvételi? Az írásbeli és beszélgetés, és milyen elvárásaik vannak (gondolok itt a 'mappára', amiben a saját eddigi munkákat mutatjuk be)?
Bocsi, hogy ennyit kérdezek. : )
És még azt, hogy volt már jónéhány tapasztalatom művészeti sulis diákokkal, és eddig úgy tapasztaltam, hogy az ottani diákok igen el vannak 'szállva', (pl. kisképző, dekoratőrisk., eventus), hogy ők "művészek, ők a legjobbak , övék a világ, stb. Ez ott mennyire jellemző? (nem akarlak megbántani a kérdéssel csak eddig így tapasztaltam)
Köszönöm :)
Hello!
Most keresek fősulit és valamilyen lakberendezős iskolát keredek.Elolvastam és megnéztem azt az iskolát amit leirtál ez elözö levedben.De sajnos nem volt a fősuliról semmi.szeretnék kérdezni töled egy két dolgot.
Lehetne hogy beszélgetünk privát emailban?
Elöre is köszi
Szandi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!