Jobb agyféltekés rajzolást meg lehet tanulni tanfolyam nélkül is?
Meg. a könyv épp most fogy el a boltokból. Ha nincs kinn, kérd az eladót, hogy rendeljen!
Olyan részletes, hogy simán jó. Még azt is leírja, mit vegyél elő. pL. "radírt és 60perc időre lesz szükség egyben."
Nekünk megvan a könyv, anyának nagyon bejön:) Betty Edwards: Jobb agyféltekés rajzolás
Azt hiszem az Édesvíz Kiadónál lehet kapni.
Én rajztanár vagyok, én írtam, hogy meg lehet könyvből tanulni.
Én eddig mindenkit meg tudtam tanítani, nem mondtuk, hogy milyen féltekés, csak csináltuk, de ugyan-azon az elven.
Az is megtanult, aki azt mondta, ő egy kört se tud rajzolni.
Technika csak. A rajz a fejben és a szemben dől el, nem pusztánkézügyesség dolga. (gondolj a szájjal, lábbal festőkre.)
Ez a könyv azért jó, mert nem bonyolítja túl a dolgot, kis részekre van osztva, és mindent részletesen nem csak elmagyaráz, de le is szereli az úgysem tudom típusú tiltakozásodat.
A szerző 5 napos tanfolyamokat tart.
Szakmailag kivitelezhetőnek tartom. Persze lehet tovább fejlődni, rajzi szabályokat tanulni, de a szemlélet megértése látványos eredményt hoz.
Bátran fogj hozzá a könyvből!
sziasztok
nekem megvan a könyv csak egy hét múlva küldjetek nekem mailt és elküldöm nektek... most nem a saját gépemről írok, szegény szerelőnél van :P
szija
megtaláltam a linket
free, vársz asszem 90 mp-et majd download
sok sikert
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!