Informatikai rendszergazda, hálózattelepítő és üzemeltető OKJ képzés (54 481 03) nappali rendszerben. Hol?
felesleges fősuli meg ilyenek! az OKJ képzésnek az az előnye, hogy hamarabb mehetsz a Mekibe, Fősuli esetén csak később... :/
Ilyen képzésem van, ezt tettem le, mert ez érdekelt, de nincs munkalehetőség (hála a mocskos Fidesznek/MSZP-nek)
Computer School egy kalap kaki... Ott is jártam már Miskolcon, bár ne jártam volna... 1 kidobott év volt, nyomták a fejembe a sok moslékot, de köze nem volt a szakmához, ott is hagytam utána!!!
Ja igen, kapsz ingyen laptopot, de ezért akkor sem éri meg oda járni! Meg a laptopot utána vissza kell adnod, ha végeztél a sulival, esetleg valamennyi összegért megveheted utána....
Az én életem az informatika, de sajnos nem egyszerű elhelyezkedni, ezzel számolni kell! Ha érdekel még a villanszerelés, akkor szerintem menj villanszerelőnek, vagy valami szakmunkásnak, mert ott sokkal több esély van elhelyezkedni, és ott valószínű nem a Mekibe kötsz ki...
Fidesz/MSZP kormányzások alatt nem kell ennél többet várni sajna :( Nem teremtenek munkahelyeket, csak sz0patják a népet... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!