Esti és levelező munkarenden is jár a diákigazolvány?
Persze, hogy kaphatsz diákot, másképp miért lenne a diákigazolványon napocska meg holdacska? Utazási kedvezményeknél van eltérés sok esetben.
A családi pótlékról nem tudok hitelt érdemlően nyilatkozni. Én nappalis egyetemistaként már nem kaptam, de ismerek olyat, aki középfokú intézményben van okj-n és kap. Szerintem ehhez lehet köze, de mondom, a nyakam nem teszem rá.
Nappali diákigazolvánnyal vehetsz diák bkv bérletet, egy csomó helyen jár kedvezmény.
Esti diákkal is vehetsz diák bkv bérletet, ugyanazon kedvezmények tudomásom szerint járnak.
Levelezősön nem jár szinte semmi...
A családi pótlékról nem tudok sajna.
én esti tagozatos voltam két évvel ezelőttig. volt diákigazolvány és minden pontosan ugyanúgy járt, mint a nappalisoknak. buszbérlet, diákjegyek múzeumokba...
akkor még családi pótlék is volt 23 éves korig, de azt már eltörölték, ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!