Jó nyelviskola Budapesten?
Angolból haladó szinten vagyok, szeretnék letenni egy középfokú nyelvvizsgát, de előtt kellene egy kis felfrissítés, kitaláltam, hogy elmegyek egy tanfolyamra.
Melyik nyelviskolát ajánlanátok?
(lehetőleg nem horrorár, de jó minőség)
Pl.: Katedránál most van akció, febr elején indul tanfolyam, ott tanult már valaki?
A katedra tényleg rossz és nagyon drága ! Én egyszemély magánórákat vettem ( 2* 45 perces órák ) ahol a tanár az óra felét az életének az elmesélével töltötte ... azt is magyarul...én is kb voltam vagy 2 - szer és otthagytam.
Ami nekem beváltak sulik : DOVER , MÉTISZ. ÉLŐ NYELVEK SZEMINÁRIUMA , LONDON STÚDIÓ
Amik gázosak és ismerőseim már próbálták : Angol Nyelviskola Budapest , Babilon , OK Nyelviskola , Dint - Ring , Campus
Szia!
Én a Ring Nyelvstúdiót ajánlom, tavaly október óta járok hozzájuk és csupa pozitív élmény ért! Korábban én is próbáltam más nyelvsulikat, de nem váltak be (London, Katedra), most pedig ezerrel készülök a nyelvvizsgára :)
Csak pár szóban a suliról: nagyon szuper tanár, rugalmas ügyintézés, barátságos légkör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!