Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angolt tanulni középszinten...

Angolt tanulni középszinten lehet valahol neten is ingyen?

Figyelt kérdés

Szeretnék megtanulni angolul középszinten valahol a neten .

lécci küldjetek néhány ingyenes oldalt.

2014. márc. 6. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Szervusz,

Én németül szerettem volna megtanulni a nulláról. Tesóm ajánlotta a Duolingo nevű programot, amit mind android rendszerű telefonokon, mind pedig neten is lehet használni. Mivel én először telefonra töltöttem le, így ragaszkodom hozzá és még nem néztem meg a számítógépen is használható alkalmazásukat. Egy baj van a némettel, hogy csak angol nyelven lehet németet tanulni, persze ez csak nekem rossz. Angolt lehet magyarról is tanulni, nagyon jól tanít annyit elárulhatok. Memoriterrel tanítja meg a nyelvet, játékos módon. Próbáld ki, nem bánod meg!

Google keresés -> Duolingo :)

Sok sikert!

2014. márc. 6. 12:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászóló vagyok. Annyit fűznék hozzá még, hogy középszinten is tanít. Átlehet ugrani az alapokat, persze ezt egy tesztsorral lehet csak, ami magába foglalja az előzőleg tanítottakat. Azt javaslom, hogy előbb kezdd az alapoktól, szokj hozzá a programhoz, hogy mikor mit kell csinálni és hogyan. Nekem nagyon hasznosnak bizonyult! :)
2014. márc. 6. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!